Totale extractie

Author:
Nicole44
Posted:
do, 05/06/2010 - 21:42
Bij mij zijn nu alle tanden verwijderd. Ik ben bij een tandarts in Belgie na goedkeuring van mijn verzekering (VGZ) als men maar de Nederlandse codes gebruiken. Nu heb ik sinds een week een boven en een onder prothese. Maar wat wordt er nu eigenlijk wel en wat wordt er niet vergoed.

Ik heb 1000 euro betaald maar heb maar 527 euro teruggekregen?

En hoe zit het met nacontroles de eerste maanden? En als je toch een nieuw definitief gebit nodig hebt omdat het gebit dat je nu hebt echt totaal niet past en niet gaat passen? Moet je dat weer allemaal betalen?

Please wie kan me uitleggen hoe het allemaal zit? Want ik weet het niet meer :smt017
Nicole44

Tja dat is waar. Helaas kom ik bij de verzekering niet echt verder. Het zijn allemaal call center medewerkers en ik heb het idee dat er maar wat gezegd wordt. Heb hier van tevoren al 2x over gebeld en erna ook al 3x. Vandaar dat ik het nu hier vroeg. Nu kan ik wel naar het kantoor gaan, maar dan moet ik naar Venlo of naar Eindhoven(beiden zo´n 56 km enkel rijden). In onze eigen woonplaats is geen kantoor in de buurt.
ma, 05/17/2010 - 19:01 Permalink
Smiek85

Dit komen wij helaas ook regelmatig tegen. Medewerker A geeft een compleet ander antwoord dan medewerker B. Een aantal patiënten heeft dit als volgt opgelost: Net zolang de verzekering bellen totdat je iemand treft die zegt dat het vergoed gaat worden en vragen of hij/zij dit per post kan bevestigen.
wo, 06/16/2010 - 17:16 Permalink