tarief A10

Author:
Rita Vermeersch
Posted:
di, 04/09/2019 - 11:36
in de afgelopen tijd ben ik verschillende keren bij de mijn (nieuwe) tandarts geweest voor behandeling, verwijderen van tandsteen (er was wel wat achterstallig onderhoud)
De behandeltijd was steeds 3 kwartier. Omdat ik nogal angst heb voor de tandarts heeft hij me steeds verdoofd. Nu heeft hij iedere keer 6x de code A10 in rekening gebracht ,zijnde 82,86 euro. Dat is bijna zoveel dann de gebitsreiniging (7x 5 minuten ) voor 86,73.
Volgens mijn dochter is dit niet correct, Zij heeft nog nooit meer dan 20 euro betaald in Amsterdam.Klopt dit, is er inderdaad teveel in rekening Gebracht?
vV

hangt af van het aantal locaties . er mag per 2 elementen 1x verdoving gerekend. Wanneer je dan de halve bovenkaak doet kom je al aan 4x, onderkaak idem.
16x dus om totale gebit langs te gaan.
Dat uw dochter elders minder betaald heeft is zonder de notas naast elkaar te leggen en dossier erbij te hebben voor inzicht in noodzakelijke behandelingen.
Waarschijnlijk is het appels met peren vergelijken. Of zij heeft een aardige tandarts die heel veel niet gerekend heeft wat wel zou mogen.
di, 04/09/2019 - 12:08 Permalink