spoedtandarts

Author:
sandra1973
Posted:
do, 01/24/2008 - 12:35
help me!!!
Ik heb al 3 weken last van mijn kies maar door andere omstandigheden (vader in het zh en goede kennis overleden) ben ik er niet aan toe gekomen om naar de tandarts te gaan. Nu ga ik morgenochtend vroeg al op vakantie maar ik wil iets aan die pijn doen. Moet je een spoedtandarts direct betalen of sturen ze een rekening op.
sandra1973

Uh, en je eigen tandarts dan? :roll:

ja dat is dus het probleem, ik ben verhuisd en ik kan pas over 4 weken terecht bij mijn nwe tandarts, mijn oude tandarts heeft de praktijk gesloten dus ook daar kan ik niet meer terecht! m
do, 01/24/2008 - 12:43 Permalink
vV

ik ben verhuisd en ik kan pas over 4 weken terecht bij mijn nwe tandarts,
als u bent ingeschreven moet ie ook onverwachte pijnklachten behandelen. In mijn regio zou u geweigerd worden door de spoeddienst omdat u al een eigen tandarts heeft (tenminste tijdens reguliere werktijd.)

Overigens jammer dat u zo lang gewacht heeft, die vakantie zal ook niet gisteren geboekt zijn neem ik aan.
do, 01/24/2008 - 13:12 Permalink
sandra1973

de vakantie is een last minute geboekt door mijn vriend als verrassing en als verzachtend iets voor mijn moeilijke tijd. Overigens heel erg lief. maar ja daar bij komt dat ik nu in een pijnlijk pakket zit. Ik heb me nog niet ingeschreven bij mijn nwe tandarts, dat gebeurt dus pas over 4 weken. Dus mijn gegevens hebben ze wel maar nog niet alles zeg maar. Ik weet ook niet hoe dat gaat.
Ik kan nu helaas niet weg van mijn werk, dus als ik naar de spoedtandarts ga word dat vanavond. Maar het probleem is nog wel dat ik mijn bankpasje bij mijn ouders heb laten liggen en die krijg ik pas morgenochtend op schiphol terug. Dus ik kan niet betalen. Is er dan wel een mogelijkheid om op rekening te betalen????
do, 01/24/2008 - 13:44 Permalink
Spiegeltje

Dat is aan de spoedtandarts om te bepalen. Misschien als u zich dubbel legitimeert en een bankoverschrijving laat zien wil ie het wel. Gebruikelijk is echter pinnen of contant betalen. Probeer van iemand geld te lenen zou ik zeggen, zo'n 150 euro is wel genoeg. Waarschijnlijk zijn de kosten veel lager. 's avonds en 's nachts geldt ook een flinke opslag van het gebruikelijke tarief.
do, 01/24/2008 - 14:38 Permalink
vV

's avonds en 's nachts geldt ook een flinke opslag van het gebruikelijke tarief.

flinke opslag? valt wel mee hoor, alleen het consulttarief verdubbelt. (19,10 toeslag dus, verder niets). Maar probeer het liefste gewoon overdag te gaan. Met wat uitleg moet er wel iets mogelijk zijn.

Tja last-minute, dan ook even last minute naar de tandarts voor in ieder geval een leuke vakantie.
do, 01/24/2008 - 14:41 Permalink