saniring van de heele gebit

Author:
kristin1970
Posted:
do, 07/24/2014 - 15:58
hallo,
erst mal sorry voor de slechte nederland ik ben duits en woon in nederland,
ik heb een heel onstekene tanvles en mijn tanden zijn bijna alle loss betje, en het moet denk ik well een heele nieuwe gebit gemakt worden een kunst gebit en nu mijn vraag wie betalt dat de zorgverzekering> of moet ik mijn levenlang veder so lopen met deze want ik kann het niet betalen punt een zit ik bijna in een schulthulptrajekt en tandverzekering heb ik niet kunnen betalen du hebben ze mij uitgestopt. du wat kann ik doen om ook mal weer mooi lachen te koennen? ik ben nu 43 en ik beb nog well zin in om mooie tanden te krijgen hahah.
als iemand een iedee heft of mij kann helpen heel graag . mail mij kristin211070@msn.com

dank u allemal en tot xxxx
vV

nee, alleen een volledige prothese valt voor 75% onder de basisverzekering (met inachtneming eigen risico! wordt vaak vergeten) , en dat hangt tegenwoordig ook nog eens af van de verzekeraar, er zijn er tegenwoordig die minder dan dat vergoeden.
Eventueel trekken van tanden /kiezen, foto's etc komt voor eigen rekening, al dan niet ten laste van de AV. En gewoon onderhoud, ook achterstallig wanneer alles in 1 x komt is eigen rekening, of AV indien van toepassing.
do, 07/31/2014 - 10:14 Permalink