Rekening redelijk?

Author:
DVW123
Posted:
zo, 05/31/2015 - 15:46
Beste forumleden,

Graag zou ik jullie mening horen over de hoogte van onderstaande rekening. Gaat om het vullen van één gaatje in een kies. Ik vind het zelf nogal hoog, aangezien het standaardtarief 113,- is voor een drievlaksvulling.

Sowieso krijg ik het idee als ik met andere mensen spreek het idee dat mijn tandarts, aan de hoge kant zit qua prijzen. Vorig jaar een wortelkanaal gehad, 906,-.

Na (........) het vullen van de kies waar ik nu over post, werd er een foto gemaakt, en kwam de tandarts er achter dat er een ontsteking onder de kies ook zit. Ik heb er nog helemaal geen last van, maar hier moet ook een wortelkanaal in dus. Begroting meegehad. 838,-, als ik het in één zit van 4 uur doe. Als het in twee zittingen gaat, dan komt er ongeveer 160,- bij. Totaal dan 1000,- dus. Ik wil die begroting ook wel posten als men daar meer mee kan.

Voor nu dus even de vraag over deze rekening van het vullen van één kies.
Attach
Grappa

Eerlijk gezegd heb ik veel twijfel over de rechtmatigheid van je nota, of het klopt dus. Twee keer A10 voor dezelfde kies (47) mag niet.
Er is twee keer een drievlaksvulling gelegd in de achterste kies rechtsonder. Dat kan, maar dan moeten die elkaar niet raken.
Er is aan de drie kiezen ervoor ook iets gedaan. Dat kan polijsten zijn geweest of een laklaagje aanbrengen of zoiets. Ook is er een rubberlapje gedeclareerd. Klopt dat, is dat gebruikt?
Ik zie ook T82. Dan moet er een tandvleescorrectie zijn gedaan. Meestal met een electrisch mes, dat stink en zul je geroken hebben. Klopt dat?
Hoe heeft deze behandeling geduurd?
Heb je een begroting gehad voor de behandeling? Dat is een wettelijke verplichting bij behandelingen duurder dan €250.
zo, 05/31/2015 - 19:52 Permalink