Rekening na bijslijpen te hoge vulling

Author:
MvG
Posted:
zo, 05/13/2018 - 10:54
Even geleden moest er een vulling geplaatst worden in een kies in mijn boven kaak. Toen smiddags de verdoving eenmaal uitgewerkt was merkte ik direct dat die vulling veel te hoog was. Als ik mijn kiezen op elkaar deed had ik zo enorm veel ruimte aan de andere kant. Ik heb toen meteen gebeld en kon die middag meteen terug komen om even te laten zien. Bij het zien zei de tandarts meteen: "oh ja ik zie het, mijn fout ik had je even recht op moeten laten zitten bij het bijten op dat papiertje." Vervolgens heeft hij 2 seconden de vulling afgeslepen en kon ik tevreden weer gaan. Nu krijg ik echter een rekening op de mat van bijna 50 euro. H40, corrigeren van de vorm van de kaak. Ik vind dat nogal veel voor 2 seconden werk, en zeker omdat hij aangeeft dat hij inderdaad niet netjes heeft afgeleverd. Kan ik hier tegen in gaan, of is zo'n rekening normaal?
vV

daar zou ik zeker bezwaar tegen maken. En niet betalen. Behalve dat de code nergens op slaat is dit gewoon nazorg die kosteloos zou moeten zijn gezien de behandeling dezelfde dag heeft plaatsgevonden.
Laat hem even uitleg geven , kan zijn dat het bij de verkeerde patient geregistreerd is. Maar als ie echt voor jou was kan dit gewoon niet.
zo, 05/13/2018 - 19:53 Permalink