Probleem

Author:
Chrishoog
Posted:
za, 05/16/2009 - 11:30
Hallo,

Ik heb een probleem, het is namelijk zo dat mijn tanden er uit zijn geslagen (zonder goede reden).
Nu is het geval dat mijn 2 linker snijtanden er uit zijn geslagen met wortel en al.(ik heb ze ook niet meer) Ook zaten mijn 2 rechter snijtanden een stuk naar achter.
Ik ben de bewuste avond heel slecht geholpen in amsterdam waardoor ik pas de volgende ochtend de tandarts in mijn woonplaats kon bezoeken.
Die heeft gelijk gehandeld en mijn 2 rechtersnijtanden weer naar voren gezet met spalk erachter waar dan ook nog 2 tanden aan zijn vast geplakt om het gat te dekken waardoor het er weer redelijk netjes uitzag. Dit is tijdelijk.
Nu zegt mijn tandarts dat er 2 implantaten in moeten wat veel geld kost.
Ook zit mijn tandvlees niet meer op de plek waar dat zat, stuk omhoog. Nu vraag ik mij af of ik dit moet laten doen door een tandarts of zijn er andere mensen die hier veel meer van af weten?
Ook vraag ik mij af waar ik ergens geld kan terug vragen voor al deze kosten, ik heb namelijk een gewone tandarts verzekering en heb het idee dat die niet veel gaan uitkeren. Het is dus een vuistslag geweest zonder dat ik daar schuld aan gehad heb, aangifte gedaan alleen persoon is niet gevonden.

Ik hoop dat iemand mij wat meer informatie kan geven.

groet,

Chris
vV

is elders ook een topic over, gebruik de zoekfunctie eens (slachtofferhulp, letselschade ed)de politie kan je helpen aan een adres voor een fonds voor slachtofferhulp, voor dekking van niet verhaalbare schade. Plan/begroting indienen en ervoor zorgen dat de extra kosten op termijn (onderhoud en vervanging kronen na "'houdbaarheidsdatum"" e.d. meegenomen is daarin.

sterkte en succes.
za, 05/16/2009 - 14:10 Permalink