originele factuur

Author:
Aukipauki
Posted:
di, 10/20/2015 - 16:04
Hallo allemaal,

Ik heb speciaal een account op dit forum aangemaakt om eens te informeren bij deskundigen of de rekening die ik heb ontvangen wel binnen de normen is. Mij lijkt het nogal een riant bedrag voor nog geen 10min in de stoel gezeten te hebben.

Wel het gaat om een consultatie/ingreep RX, oftewel het verwijderen van een kies plus de cyste die er onderzat en het maken van een OPG foto, ik heb hiervoor een rekening ontvangen van 275euro. Mijn vraag is dus of dit bedrag niet buiten proporties is of eigenlijk heel gangbaar is.

Ik hoor graag jullie deskundig en ervaren reactie hierop en bij voorbaat grote dank en een mooie dag toegewenst.
Aukipauki

Als antwoord op door zel'dovich

Voor het beste antwoord hier even de rekening posten met de upload optie (wel zonder gegevens van uzelf en de tandarts(praktijk)).


Dank voor je reactie dovich, bijzonder gewaardeerd. Hmm, daar ik een betalingsregeling heb getroffen met de praktijk sturen ze de originele factuur pas wanneer het volledige bedrag is betaald. Dus ik kan geen factuur tenminste nog niet uploaden.
vr, 10/23/2015 - 11:25 Permalink
Aukipauki

Als antwoord op door Grappa

Dat is erg vreemd. Hier klopt echt niets van. Je dient een rekening te krijgen. Ook als je een betalingsregeling wilt treffen.


Ik was in het bezit van de originele nota maar ben deze kwijt geraakt, nu heb ik enkel een factuur om het resterende bedrag dat open staat te betalen.

Laat niet weg dat er wel ruwweg uitgesproken kan worden of zulk een ingreep zoveel kan kosten?
zo, 10/25/2015 - 11:03 Permalink
Aukipauki

Als antwoord op door Aukipauki

Beste,

Ok inmiddels heb ik het volledige bedrag netjes naar de tandarts praktijk overgemaakt. Ik heb de assistente gevraagd om mij nu de originele factuur toe te zenden waarop zij mij vertelde dat dit wel enkele weken kan duren. Nu zou ik graag willen weten of er een termijn is waarbinnen de praktijk mij de factuur moet toe zenden. Is hier wettelijk een termijn aan verbonden? Of kunnen ze de originele factuur ook pas een jaar later toesturen of helemaal niet?
ma, 11/30/2015 - 20:26 Permalink