Onvolledig consult / WKB

Author:
Bartok
Posted:
di, 01/10/2017 - 14:23
In november ben ik overgestapt naar een nieuwe tandarts. Direct op intake gegaan waarbij niet gekozen is voor een regulie controle maar direct een uitgebreid behandelplan A 50€ gemaakt werd ( standaard) en kaakoverzichtfoto gemaakt is. Resultaat 2 gaatjes en doorgestuurd naar de mondhygiëniste. Hier heb ik mijn verzekering dus ook op aangepast gezien ik geen hele hoge kosten verwachtte. Vandaag gaatje laten vullen. Na afloop vertelt de tandarts even tussen neus en lippen door mij dat collega tandarts in november is "vergeten" te melden dat er ook een WKB gedaan moet worden. Betereffende tandarts heeft mij daarna ook niet gemaild met deze mededeling, ik hoorde dit dus pas vandaag! Had ik dit geweten was ik voor 31 december overgetapt, dat kan nu uiteraard niet meer alleen nog maar de verzekering wijzigen. Ik sloeg stijl achterover van de kosten maar liefst 500€!

Zie begroting en kaakoverzichtfoto. Ik weet het niet ik heb er geen goed gevoel bij. Zien jullie een ontsteking bij een van de onderste kiezen ( element 36) en is dit een reeele/normale begroting? Is het mogelijk een second opinion aan te vragen?
Attach
Grappa

U heeft een duidelijk zichbare ontsteking aan de 36 dus de tandarts heeft gelijk. Jammer dat u daar geen goed gevoel over heeft. De begroting is correct, ik zou de behandeling maar laten doen voordat u klachten krijgt.
di, 01/10/2017 - 16:51 Permalink