nazorg paradontoloog

Author:
Nicoline
Posted:
wo, 07/11/2012 - 16:33
Na een (niet vergoedde) behandeling bij de paradontoloog van 1200,-, willen ze graag dat ik bij hen onder controle blijf en moet ik elke 4 maanden terug komen. Dan maakt een mondhygiëniste alles schoon, dit duurt meestal 50 -60 minuten en kost 114,-. Een korte behandeling is 45 minuten en kost 86,90. Afgelopen keer was dit 40 minuten, toch krijg ik dezelfde rekening van 114,-. Ik heb hierover gebeld (ze hebben geen email en de tarieven lijst op de site werkt niet). Er werd mij verteld dat de kamer na elk bezoek wordt schoongemaakt en dat dit ook tijd kost en dit bij de behandeling hoort.
Wat moet ik nu doen?
zel'dovich

Maar eventjes formeel: bij minimaal 40 minuten mag de dure code (W114) wel worden berekend, dus de vorige keer met die 45 minuten heb je eigenlijk geluk gehad. :D

Volgens mij is het klinklare onzin wat de assistentie zei over dat schoonmaken. Dat hoort gewoon bij de praktijkkosten en indirect zit dat ook al in het tarief verwerkt. Kijk, een pittige rekening kan ik nog wel hebben als goed werk is geleverd maar als men een potje gaat zitten voorliegen of dom leuteren zou ik het snel voor gezien houden. Ik kan daar heel moeilijk tegen. Maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk.

Ik zou zeker de tip van Lieneke opvolgen. Heeft de eigen tandarts geen mondhygieniste die de behandeling kan overnemen of anders een vrijgevestigde.
wo, 07/11/2012 - 20:29 Permalink