Kroon en implantaat + afwijking = verzekerd?

Author:
Loes2710
Posted:
di, 07/14/2015 - 10:17
Hi,

Zelf ben ik geboren met een kleine afwijking in mijn gebit, ik mis een kies onder mijn melkkies, waardoor ik nog steeds met een melkkies rond loop. Deze kan er de komende jaren uitvallen. En in dat geval heb ik dus een gat in mijn gebit.

Ik mis ook 2 verstandskiezen maar dit vind ik minder storend.

De oplossing hiervoor is natuurlijk een kroon en een implantaat maar mijn vraag is, krijg ik dit geheel vergoed omdat dit een afwijking is? En zo ja bij welke verzekering?

Bij de tandarts schrok ik best van de kosten 2600 euro... :o daarnaast moet ik ook een slotjes beugel om alles weer recht te zetten.

Graag hoor ik van jullie,

Groetjes
tingobop

Na 1 juli zouden implantaten 19 procent goedkoper zijn geworden, maar als ik zo de bedragen zie die nog na 1 juli nog genoemd worden zie ik daar niks van terug..

Of het vergoed gaat worden is nog maar de vraag, en dan bedoel ik vanuit een hogere tandarts verzekering die je kan aanvragen ,hier moet je tandarts een aanvraag indienen welke verwachte kosten er komen en waarvoor. en dan word dat beoordeeeld,maar ik verwacht dat je toch ook te alle tijde zelf nog een eigen bijdrage zal moeten leveren, want het maakt hun niet uit of jij nu met een gat zit . als je er nog mee kan eten en dat zal het geval zijn dan is er niet direct een reden om te zeggen we betalen het maar of we geven je een hogere verzekering zodat je meer vergoed krijgt.tegenwoordig moet je overal zelf geld voor hebben en je ondertussen nog eens blauw betalen aan elke maand hoge premie want anders heb je helemaal niks,
de tijd dat alles betaald en volledig vergoed werd is voorbij!!

Dat mensen hoge ziektekosten hebben komt voornamelijk voort uit een opstapeling van politieke beslissingen, en de te vrije hand die de zorgverzekeraars hierin gekregen hebben van politici die meestal bij verlaten politiek een mooie functie terugkrijgen bij diezelfde verzekeraars. Er zit nb een directeur van Menzis in de eerste kamer, met stemrecht ook voor zorgwetgeving.... Meer belangenverstrengeling bestaat niet..het is gewoon 1 grote criminele organisatie die alleen maar aan zakkenvullen denkt ten koste van ons arme burgers die gebonden zijn aan hun regels en daar niet omheen kunnen. het is toch schandalig dat dit ons allemaal word aangedaan!
di, 07/14/2015 - 12:17 Permalink