Klopt mijn factuur wel?

Author:
DerZwaan
Posted:
ma, 09/16/2019 - 12:57
Goedemiddag allemaal,

Onlangs ben ik bij de tandarts geweest voor een behandeling. Toen ik vorige week de rekening kreeg schrok ik daar nogal van; er lijken namelijk veel meer posten op te staan dan ik aanzienlijk had verwacht. Zie hieronder het overzicht:

V91 el.nr. 17 Eenvlaksvulling composiet
V91 el.nr. 27 Eenvlaksvulling composiet
V91 el.nr. 37 Eenvlaksvulling composiet
V91 el.nr. 36 Eenvlaksvulling composiet
V91 el.nr. 46 Eenvlaksvulling composiet
V30 el.nr. 16 Fissuurlak, eerste element
V35 el.nr. 26 Fissuurlak, ieder volgend element in dezelfde zitting
V35 el.nr. 47 Fissuurlak, ieder volgend element in dezelfde zitting

De tandarts heeft mij na de behandeling verteld dat hij een gaatje heeft gevuld en drie kiezen heeft geseald. Wél is er vier keer geboord (één keer in ieder quadrant), waarvan drie keer zo oppervlakkig dat ik hier niks van voelde. Enkel het boren van de kies links onderin deed zeer. De hele behandeling duurde uiteindelijk zo'n 30 minuten. Nu vraag ik mij af alle in rekening gebrachte posten wel daadwerkelijk uitgevoerd zijn. Als ik het goed begrijp wordt er bij het plaatsen van een seal niet geboord. Worden deze kosten dan extra in rekening gebracht als vulling of is er dan simpelweg niet geseald, maar gevuld? Ik kan mij gewoon haast niet voorstellen dat er bij acht kiezen iets is gedaan.

Alvast bedankt voor een reactie!
vV

kan zijn dat er bij een seal wel geboord wordt. om verkleuring weg te halen en zeker te zijn dat het niet echt een gaatje is. Er zijn meerdere waarschijnlijk dus kleine gaatjes behandeld.
Of alles ook is uitgevoerd kan ik uiteraard vanachter de pc niet zien. dit is wel iets wat met kleine gaatjes in een half uur zou kunnen.
ma, 09/16/2019 - 14:43 Permalink