Hoge kosten?

Author:
patrickk
Posted:
ma, 05/23/2011 - 14:24
Hallo,
Ik heb de afgelopen 2 jaar nogal wat problemen met mijn gebit na 26 jaar geen enkel gaatje gehad te hebben.
Onlangs moest ik oa een wortel kanaal behandeling doen, en een aantal gaatjes herstellen ( heb soort frisdrank erosie). De kosten van dit alles waren 278,95, ik heb tandverzekering 1. Maar ik krijgt totaal niks vergoed van dat hele bedrag van 278 euro, nou heb ik er allemaal niet veel verstand van, want ja, wat voor problemen had ik nou eenmaal met mijn gebit, helemaal niks dus verdiepen doe je je er niet echt in. Maar is het niet dat je wel íets vergoed moet krijgen?
Want bij elk bedrag die ze hebben moeten "vergoeden" staat een 0 bij de vergoeding die ik dan zou moeten krijgen.
Hoop dat mijn verhaal een beetje duidelijk is.
Nu is dus mijn vraag eigenlijk of het wel klopt dat ik het gehele bedrag zelf moet betalen.
vV

ik heb geen verstand van verzekeren. het zou wel een beetje helpen wanneer er bijstaat welke maatschappij. Tevens lijkt het dat je eigenlijk geen tandartsverzekering hebt, dus weet je zeker dat je verzekerd bent zoals je denkt?
en is er misschien ander werk gedaan eerder het jaar waardoor de vergoedingspot nu op is?
ma, 05/23/2011 - 15:26 Permalink
Chris888

Onlangs moest ik oa een wortel kanaal behandeling doen, en een aantal gaatjes herstellen. De kosten van dit alles waren 278,95


De kosten voor genoemde behandelingen zijn doorgaans hoger. Zou het kunnen dat de maximale vergoeding bereikt is en dat de 278,95 het restbedrag is (waar je dan niets meer van vergoed krijgt)?
di, 05/24/2011 - 19:43 Permalink