gebit in wc

Author:
puck2011
Posted:
zo, 11/06/2011 - 11:15
Hoi,

Ik ben de hele week al grieperig en heb gister zoveel gespuugd dat ik niet door heb gehad dat mijn bovenprothese in de wc is gevallen en heel stom ik heb doorgetrokken zonder dat ik door had dat hij erin lag. Lachwekkend ik weet het maar zit nu wel met een probleem. Kan iemand mij vertellen of er een manier is waarop ik dit vergoed krijg? Verder wil ik weten hoe snel ik een nieuwe heb. Deze was 1 1/2 jr oud.
vV

gewoon via tandarts machtiging aanvragen bij zorgverzekering, met eerlijk opgave van reden, per ongeluk tijdens ziekte door toilet gespoeld. komt vaker voor, en heb nog nooit meegemaakt dat er een machtiging voor zo iets geweigerd wordt.
ma, 11/07/2011 - 16:10 Permalink
toothje

Maar.... is dat hele gebit dan echt weg? Dat past toch nooit door die afvoer? Rare vraag misschien, maar zit ie niet nog gewoon onderin de pot en kan je hem niet heeel, maar dan ook heeeeel goed laten reinigen bij je tandarts?
ma, 11/07/2011 - 19:12 Permalink
Holmes

helaas bij mijn inboedel schijnt het niet te zijn. nu maar via reisverzekering proberen en anders weet ik het ook niet meer.......

Reisverzekering?????? U was toch thuis. En dan durven mensen nog te klagen over verzekeraars.

Gewoon het verhaal voorleggen aan de tandarts en deze kan een machtiging voor een nieuwe prothese aanvragen bij uw zorgverzekeraar.
do, 11/17/2011 - 11:21 Permalink
BJN

JA, of het breekt, verloren is, doorgespoeld, je moet gewoon een nieuwe hebben. Als dat binnen de termijn is die de verzekering stelt dan ben je zuur. Maar nodig heb je het toch..

Al met al handig ALS er een verzekering is die dit dekt, maar wel bijzonder DAT er een verzekering is die dit dekt..

Tevens zijn we nu 2 weken verder. Hoe is het afgelopen?
vr, 11/18/2011 - 09:16 Permalink
zayn

:smt010 oo ik hoop dat het mij nooit gebeurt want ik heb pas een kunstgebit. Bij de cdc kliniek in Best kunnen ze je binnen een dag een nieuwe kunstgebit voor je maken. Bij de meeste tandartsen duurt het weken. CDC heeft een eigen lab en alles wordt bij hun binnen een dag gedaan. of het verzekerd word , weet ik niet maar ik zou gewoon bellen en vragen. dat is gratis. succes :smt020
zo, 11/27/2011 - 11:56 Permalink