Composiet van snijtanden vervangen kosten?

Author:
Twiggie
Posted:
do, 12/18/2014 - 14:21
Beste,

Ik mis mijn buitenste twee snijtanden aan de boven kant van mijn mond. Toen ik een beugel kreeg zijn mijn hoektanden op de plek van de snijtanden geplaatst. Later toen de beugel uit ging, moest is naar de tandarts om de punt van die hoektanden weg te werken. Ze hebben er iets tegenaan geplakt, of op gezet. Dus het valt nu niet meer op dat ik 2 snijtanden mis, want de hoektanden lijken gewoon normaal. MAAR, nu is mijn vraag wat het ongeveer kost om deze twee composiet stukken te vervangen? Ze zijn namelijk nogal geel terwijl de rest van mijn tanden gewoon wit zijn. Maar door die twee gele tanden ziet mijn gebit er gewoon niet uit.

Ik ben aan het kijken welke tandarts verzekering ik moet kiezen omdat ik volgend jaar de composiet wil laten vervangen.

Alvast bedankt!
Twiggie

Bedankt voor je reactie. Maar ik verzeker me om het jaar voor de tandarts. En dit jaar ben ik niet verzekerd voor de tandarts. Dus het kost me dan geld om nu naar de tandarts te gaan.
Maar volgend jaar wil ik wel een tandartsverzekering afsluiten, dus vind ik het belangrijk om te weten wat voor kosten ik ongeveer kan verwachten. Op basis daarvan sluit ik dan mijn verzekering af.

Dus misschien dat iemand een grove schatting zou kunnen geven?
vr, 12/19/2014 - 12:12 Permalink
vV

ergens tussen de 120 en 300 euro...

meer krijg je niet uit mij, ik ken de situatie niet.
Daarnaast ben ik niet kapot van de manier waarop je hiermee omgaat.
Je bespaart al dik 100 premie en dan is een consultje van een paar tientjes al teveel?
dit forum is geen vervanging voor tandarts bezoek.
Ik snap de manier van denken, en is ook eigen schuld van de verzekeraars , daar heb ik geen medelijden mee.
Maar deze manier van sturend al dan niet verzekeren is er wel mede oorzaak van dat en de mensen die het eigenlijk echt wel nodig hebben en deze luxe niet hebben steeds meer premie betalen, en deze manier van verzekeren naar mijn inschatting geen lange toekomst meer zal hebben.
Wat doe je als je in januari, in een jaar zonder dekking, een ongelukje krijgt met een of meer voortanden? wachten tot het volgend jaar?
vr, 12/19/2014 - 13:05 Permalink