Acceptatievragen tandartsverzekering

Author:
ani2_x
Posted:
do, 12/08/2011 - 13:00
Beste allen,

binnenkort moet ik een brug voor 3 tanden laten maken. Daarom ben ik nu opzoek naar de beste verzekering.
Ik heb er eentje gevonden (Delta Lloyd, vergoed 100% tot €1000).
Er worden wel acceptatievragen gesteld en of ik binnenkort een behandeling verwacht.
Kan de verzekering erachter komen dat ik niet de waarheid zeg als ik "nee" zeg en zo ja.. hoe komt zij erachter en wat gebeurt als de vezekering er pas na afsluiten van de verzekering achterkomt?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!
mecánico para …

Wat denk je zelf?
Als ze twijfelen aan de oprechtheid van de invuller kunnen ze achteraf beslissen dat je op valse gronden iets hebt aangevraag, voorkennis, en dan keren ze niets uit en krijgen ze nog gelijk ook. Dat heet: ik heb NU brand en is ik sluit NU een brandverzekering af. Soms is het zo dat je beter een half jaar kan wachten,of een jaar........ maar eigenlijk wil je voor de 12x maandpremie een brug van 1000 euro hebben. Beetje pech en je betaald het dus geheel zelf. Zeker als er acceptatie vragen zijn gesteld.
do, 12/08/2011 - 14:37 Permalink
Ortholimburg

Algemene regel bij landsverzekeringen ( altans in België): als je het acceptatiedossier foutief invult maar je bent ter goeder trouw, en het komt uit, dan zal de verzekering niet uitbetalen en de betaalde premie wordt teruggestort .Als blijkt dat je echter ter kwader trouw handelde ( en dat lijkt hier wél het geval want je wil de carencetijd omzeilen) dan betalen ze niet uit, én ze mogen bovendien de al betaalde premie behouden. Dus dat risico zul je moeten nemen als je de kantjes eraf wil lopen.
do, 12/08/2011 - 18:50 Permalink