Zeer pijnlijk tandvlees

Author:
Shirley1997
Posted:
zo, 04/06/2014 - 20:16
Een aantal weken geleden heb ik me tanden schoon laten maken. Me tandvlees was ook ontstoken en kreeg mondspoeling en van die ragertjes om me tanden goed schoon te houden. Dit was ongeveer drie weken geleden. Maar me tandvlees is niet rustiger geworden en ik gebruik nog steeds mondspoeling en ragertjes. Ik heb ook sinds afgelopen vrijdag een doozichtig plaatje tegen knarsen want heb ook kaak klachten. Maar als ik die in doe doet me tandvlees heel erg veel pijn. Zijn er nog meer mogelijkheden om me tandvlees rutig te krijgen zonder dat ik naar de tandarts hoef. Ik wordt heel erg nerveus van de tandarts namelijk.
Lieneke

Aha, dus je bent geweest en toen niet meer terug gegaan? Zo kom je er niet vanaf natuurlijk. Eerst het zuur...dan het zoet...bijhouden doet namelijk niet zo'n zeer. De eerste keer is nooit leuk. Bovendien kan de mondhygienist het zo niet monitoren. Als er te weinig resultaat is, dan zal er iets anders verzonnen moeten worden.
zo, 04/06/2014 - 21:59 Permalink
Shirley1997

Ik wil de tandarts misschien wel een keer laten kijken. Maar me eige tandarts is er de hele week niet. En dan krijg ik straks een ander. En dat vindt ik niet zo heel erg leuk. Maar of het verstandig is om er nog een week me te gaan rondlopen is het denk ik niet
ma, 04/07/2014 - 07:09 Permalink