Wondje tandvlees

Author:
JulesK
Posted:
ma, 10/21/2013 - 08:40
Beste,

Na vorige keer zo duidelijk en snel antwoord te hebben verkregen - waar ik jullie ook erg erkentelijk voor ben - heb ik wederom een vraag. Misschien ben ik overbezorgd, maar ik wilde er toch opheldering over voordat ik weer naar de MH zou stappen. Op aanraden van de MH heb ik nu ragertjes van 3mm, daar waar het echt niet past gebruik ik de 2,4mm. Gisteren is er tijdens het ragen bij een tand - rechts onder - een klein wondje ontstaan in het tandvlees. Ik denk dat het ragertje te groot was, of misschien wellicht te hard gedrukt. Is dit erg, m.a.w. herstelt dit nog wel? En kan ik het nu het beste even laten rusten i.p.v. stokeren?
Lieneke

Dat is niet erg. Het is wel de vraag of het echt een wondje is of dat je het ervaart als een wondje. In het begin kan het namelijk nogal rauw aanvoelen en gaan bloeden. Als het echt een sneetje is, laat het dan maar even met rust.
ma, 10/21/2013 - 10:29 Permalink
JulesK

Hallo Lieneke,

Bedankt voor je reactie (wederom)! Het ziet er een beetje uit als een wondje dat je ook op je huid kunt hebben, het is ook iets donkerder van kleur! Zou een week rust genoeg moeten zijn? Ik neem aan dat spoelen met listerine geen kwaad kan (zit alcohol in geloof ik!)?
ma, 10/21/2013 - 10:31 Permalink