wittig plekje tandvlees

Author:
FennaJansen
Posted:
di, 03/24/2015 - 22:47
Hoihoi!

Allereerst besef ik dat ik zonder foto moeilijk uit kan leggen, maar ik heb een plekje op een moeilijk te zien plekje in mijn mond, dus ik kan er echt geen foto van nemen, maar ik hoop dat jullie enige advies hebben n.a.v. mijn beschrijving.

Achter mijn achterste (onderste) kies heb ik aan de binnenkant van mijn kaak een plekje op het tandvlees. Het lijkt een wittig plekje en niet duidelijk roder dan de rest en het lijkt ook geen echt bultje. Als ik eraan voel, voelt het wel anders, dus het moet wel enigszins dikker zijn, maar het is geen specifieke puist (want ik dacht zelf aan de mogelijkheid van een fistel). Het is op een plek waarboven geen kiezen zitten en het doet ook geen pijn. Overigens heb ik dit eerst een aantal dagen eens bekeken, want het kon ook misschien door iets scherps zijn, maar het lijkt niet weg te gaan.
Ik heb geen last van kiezen gehad, geen steken of zo en ik weet nog van mijn voortand, waar ik een wortelkanaalbehandeling aan moest, hoe vreselijk pijn het kon doen.


Mijn hoofdvraag is of ik alsnog moet denken aan een fistel of dat dit erg onwaarschijnlijk is (ik weet dat het zonder foto/zien niet waterdicht te beantwoorden is hoor!).

Alvast heel erg bedankt voor het meedenken en eventuele tips!
FennaJansen

Ja, is ook zo. Mijn vriend ziet geen zwelling (hij vindt het gewoon een velletje of gewoon een 'ander stukje tandvlees wat iedereen wel ergens heeft' haha), dus ik laat hem volgende week nog eens kijken en als hij dan wel wat ziet, noem ik het even bij mijn afspraak voor Invisalign over 2 weken. Anders laat ik het toch voor wat het is aangezien er geen tand/kies zit, het geen pijn doet en niet op een fistel lijkt.

Bedankt voor het meedenken hoor! :-)
vr, 03/27/2015 - 15:54 Permalink