Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Wit/geel tandvlees + blaasjes (waar wijsheidstand getrokken is) | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Wit/geel tandvlees + blaasjes (waar wijsheidstand getrokken is)
Koaxao
Offline
Laatst gezien: 8 maanden 4 weken geleden
Geregistreerd: 10/10/2019 - 21:50
door Koaxao do, 10/10/2019 - 22:04
#1

Ik heb ongeveer 3,5 maand geleden mijn 4 wijsheidstanden laten trekken (operatie). Van de onderste extracties heb ik vrij veel last gehad omdat deze dwars lagen en moeilijker waren om te verwijderen. Na een paar weken leek alles normaal, maar nu heb ik al een aantal maanden last van een ‘irritant’ gevoel op het tandvlees waar mijn wijsheidstand dus zat.
Één à twee maanden geleden kon ik mijn kaak een soort van beetje uitrekken, waardoor een gat zichtbaar leek waar de wond maanden geleden was dichtgenaaid. Door de pijn, kleur en het gat ben ik naar de tandarts gegaan, die het kortweg een mogelijke (zeer late?) botsplinter noemde. Hij zag namelijk niet wat ik bedoelde.

Nu opnieuw heb ik al weken last van het irritante gevoel, soms witte blaasjes die inwendig lijken te bloeden bij aanraking, gele vlek op aan elkaar genaaide plek, en een gevoelig bot bij aanraking.
Vandaag leek het weer alsof het terug een gat was.

Nu ben ik even ten einde raad. Ik heb er echt las van en dit lijkt niet normaal te zijn? Maar omdat mijn tandarts deed alsof ik alles verzon en blind leek, lijkt het me niet dat hij me nu wél zal helpen...
Een andere tandarts duurt maanden (waarschijnlijk pas volgend jaar) om een afspraak te maken.

Zijn er dingen die ik zélf kan doen waardoor dit overgaat? Of is het gewoon normaal..