Wit bultje in het midden van de tong, daaromheen een beetje

Author:
Shopaholic
Posted:
vr, 12/07/2007 - 19:15
Sinds kort heb ik in het midden van mijn tong een klein wit bultje en daaromheen is het iets roder. Het zit dus aan de bovenkant van de tong en niet eronder. Het doet geen pijn en het is geen aft. Het lijkt net alsof er wat smaakpupillen opelkaar zijn gaan zitten. Het is al iets kleiner geworden dan een weekje terug, maar toen voelde het wel irritant, net alsof er een korrel brood op je tong vastzat ofzo.
Toevallig moest ik vandaag naar de tandarts en die zag het natuurlijk ook meteen. Ze weten niet wat het is. In hun plaatjesboek zat niks wat er echt op leek. Wel had de tandarts het erover dat het door "zuigen" kan komen, omdat er precies daar boven op mn gehemelte blijkbaar ook een plekje zit (rood). Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd aan niks gezogen heb :wink: en ook niet aan bepaalde iemanden. :oops: Daar kan het dus niet van komen, lijkt mij. Wel neem ik zo nu en dan wel eens voor het slapen gaan een Hibitane zuigtablet tegen keelpijn of een strepsil en val ik daarmee wel eens in slaap. Zou het geneesmiddel dan in mijn tong trekken?!
De tandarts zegt dat ik de komende tijd nergens op mag zuigen en dat ik, als het over 3 maanden niet over is, naar de kaakchirurg moet. Dit maakt mij wel een beetje ongerust. Na een heel drukke dag (stressvol) is het onstaan.
Wie weet wat het is???? HELLUP