Wit buitje (fistel?) weken na trekken verstandskies

Author:
Bouwe
Posted:
do, 11/30/2017 - 10:43
Begin oktober is door het UMCG mijn laatste twee verstandskiezen getrokken. De genezing verliep voorspoedig. Sinds vorige week echter verscheen er rechtsonder waar de verstandskies zat een wit bultje. Snel de tandarts gebeld die constateerde dat er wat pus uit kwam. Zij hield het op een verstoorde genezing en adviseerde om een week lang 3x per dag te spoelen met waterstofperoxide icm een monojet. Na gebruik blijkt dat het bultje dan wel verdwijnt en het tandvlees mooi roze van kleur is, maar na het stoppen met waterstofperoxide zit er nu toch weer een wit bultje.

Voor volgende week heb ik een afspraak gemaakt bij de kaakchirurg, maar wat zou dit kunnen zijn? De wortels zijn allemaal verwijderd cq. uitgeboord zou je zeggen.
Bouwe

Als antwoord op door Lieneke

Hoi Lieneke,

Ik neem aan dat de kaakchirurg daar ook zal denken woensdag of is dat meer voor de tandarts? Logischerwijs omdat daar een verstandskies getrokken is dachten zowel ik als de tandarts dat daar ook de oorzaak zit. Klopt mijn redenering overigens dat ik juist geen pijn ervaar doordat een mogelijke ontsteking zijn rommel via de fistel kwijt kan?
zo, 12/03/2017 - 11:50 Permalink