wie kent dit zelfde probleem?

Author:
gentleman
Posted:
vr, 07/22/2011 - 12:18
Hallo,

ik zal het van begin even uitleggen.
ik ben wegengs finaseele redenen 3 jaar niet naar tandarts kunnen gaan en kreeg van 1 op andere dag plots een hele zeurende pijn in me rechter kaak en straalde uit naar me kiez.
ik kon de pijn niet meer verdragen dus slikte al 2 maanden onstekingremmers en paracetamol helpte ook niet meer kon dus heel moeilijk slaap vatten want de pijn straalde uit naar me rechter wang net onder me oor en midden van kaak en voelde ook een verdikking zitten maar je ziet niks aan de buitenkand van wang, dat als ik koud of warm drink of eet alleen steeds een kleine stekende prikkeling naar me rechter nek uit ging.
ik dus naar tandarts die mij verwijzde naar kaakchirurg om foto's te nemen nou geweest en terug naar tandarts en die zij dat er een onsteking boven me kies zat en antibiotica mee gekregen maar kreeg uitslag en direct gestopt.
toen de pijn niet meer uit te houden was weer terug gegaan en hebben ze me kies getrokken en de pijn was ook gelijk verdwenen.
laater is me andere onder kies bij de kaakchirurg getrokken want die was een stuk afgebroken.
ook goed gegaan maar de wond geneeste moeizaam spoel met speciaal mondwater elke dag om de wond goed schoon te houden tegen infecties etc.
nou deze kies geneest redelijk goed nu,maar helaas nog steeds dat gevoel bij het drinken van koud of warm drinken dat ik een kleine stekende pijn van een paar seconden naar me rechter nek uit gaat verder geen pijn dus dat vind ik nou zo vreemd geen pijn maar wel een raare prikkeling die naar me rechter hals zeg maar me nek uitgaat.
mijn vraag is wie kent dit probleem en kan me zeggen wat het is maak me er wel een beetje zorgen over nu omdat het nog niet weg is en ik ook geen pijn heb.
want die prikkeling naar me hals is begonnen toen ik zo last van me kies kreeg maar pijn is verdwenen maar die prikkeling en als ik voel aan me wang voel ik een bobbel lijkt op een spier die dik od opgezet is en dat is nog niet minder of meer geworden het blijft het zelfde.

graag een reactie van iemand aub.