welke elektrische tandenborstel bevalt jou het best???

Author:
Micra
Posted:
do, 03/11/2010 - 21:21
Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar de bevindingen van forummers en profs met hun elektrische tandenborstel. Vooral de wat nieuwere duurdere tandenborstels hebben verschillende functies zoals polijsten, gevoelige tanden stand en zelfs massage.
Heeft jou tandenborstel een goede accu of is hij juist snel leeg enz.
Omdat ik zelf aan een nieuwe toe ben en heel erg twijfel wat nu echt handig/goed is, vind ik jullie mening heel waardevol om een keuze te kunnen maken. Ik kijk uit naar jullie reacties!

groetjes,

Micra
Spiegeltje

Ik heb een 3 jaar oude Braun Oral B Professional Care 7000 (model 2004, niet meer in productie). Bevalt goed, maar de extra functies zoals een lage snelheid gebruik ik nooit. Ik heb eigenlijk het liefste een eenvoudige borstel zonder overbodige functies of toeters en bellen. Daarvoor had ik ook een Oral-B, maar weet niet meer welke.

Deze borstel maakt naast roterende bewegingen ook pulserende bewegingen. Of het ook beter plak verwijderd weet ik niet. Ook al zegt men van wel.
do, 03/11/2010 - 21:35 Permalink
groente

Ik heb sinds een half jaar een Sonicare. Daarvoor had ik een jaar of zes een goede Oral-B (weet niet hoe die zich verhoudt tot de duurdere Oral-B's van tegenwoordig). Ik ben heel blij met de Sonicare, het was wel een poosje wennen, maar nu poetst hij erg fijn. Ik vind hem fijner dan de Oral-B, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Ik had niet gedacht dat ik het zo handig zou vinden, en volgens mij hebben alle duurdere modellen dat tegenwoordig, maar ik vind het erg handig dat hij na 30 seconden steeds even stopt. Dat helpt bij mij erg om de tijd beter te verdelen tussen boven/onder/binnen/buiten.
vr, 03/12/2010 - 09:49 Permalink
Micra

Bedankt voor de reacties! Ik had er wel meer verwacht maar misschien komt dat nog. Ik denk dat ik voor de Oral B ga.
Ik heb mijn twijfels over de trillingen van de Sonicare en heb al ervaring met de eenvoudigste (Vitality) van Oral B.
Deze heeft een aantal jaren goed gewerkt maar de accu wordt wat minder. De Braun profcare 3000 heeft 2 body's en 3 standen + druksensor. Hij is minder duur dan de Triumph 5000 en ik denk dat die display daarvan gauw verveelt.
Heeft iemand toevallig ervaring met de Profcare 3000?

groetjes,

Micra
za, 03/13/2010 - 23:47 Permalink