Wat kan dit zijn? Angst..

Author:
Tamara1990
Posted:
wo, 03/08/2017 - 13:07
Hallo,

Ik heb nu ongeveer 2 weken een zwelling aan de zijkant van mijn tong waar ik nogal bang voor ben. Het deed eerst pijn maar dat is inmiddels weg. Nu voelt het gewoon alsof er iets zit. Sinds ik last heb van angststoornissen blijf ik hier steeds bang voor. Net een week geleden bij de tandarts geweest voor controle ( niet gevraagd naar de zwelling ) maar heb in het algemeen gevraagd of er niets engs aan de hand was en ze zei nee. Maar omdat ik niet naar deze zwelling heb gevraagd blijf ik angstig. Zou iemand hier naar willen kijken voor mij? Bang voor kanker.. Die bultjes aan de zijkant van mijn tong dus.. Bedankt!

https://postimg.org/image/5f4s5fvud/

http://pixxxels.org/image/jk24qil7t/
Chris888

Zou het kunnen dat de zijkant van je tong wat geïrriteerd was, bv omdat je ('s nachts) je tong tegen je kiezen aanzuigt? En dat het nu aan het genezen is. Als je dat zuigen vaak zou doen dan kan er zelfs wat littekenweefsel ontstaan.

Over het algemeen zou ik me niet zo'n zorgen maken over bulten die kleiner worden of gelijk blijven. Is het over een paar weken erger en je maakt je zorgen, vraag dan de tandarts nog een keer in je mond te kijken, en specifiek naar je tong.
zo, 03/12/2017 - 19:49 Permalink