Wat is er toch aan de hand in mijn mond :s

Author:
ankiepankie
Posted:
za, 08/20/2011 - 17:35
Hallo allemaal,
Ik post even dit berichtje omdat ik me echt zorgen begin te maken en als ik op het net zoek naar de symptomen die ik vertoon kom ik steeds op sites over mondkanker terecht ...
Toen ik vorig jaar tijdens mijn jaarlijkse controle bij de tandarts een kies moest laten opvullen en werd verdoofd heb ik heel lang met een verdoofd gevoel rondgelopen. Nadien merkte ik op dat ik een witte vlek had op mijn gehemelte. Ben hiermee naar de huisarts gegaan en zij gaf me daktarin zalf en een spoelmiddel. Volgens haar was het een virale infectie.
Na de behandeling echter niet veel aandacht meer besteed aan die vlek, had ook geen pijn dus.
Nu een jaar later heb ik wel veel pijn in mijn mond en toen ik nog eens keek in mijn mond zag ik dat die witte vlek er nog steeds zit en ze zelfs al heel mijn gehemelte in beslag heeft genomen.
Weer naar de huisarts gegaan en ondertussen al 4 tubes daktarin en een hele fles spoelmiddel gebruikt, maar....zonder resultaat vlek zit er nog steeds en mijn mond doet ook pijn nu.
Heb nu een afspraak gemaakt bij de tandarts, maar maak me echt zorgen en heb bang dat ik slecht nieuws ga krijgen. Volgens de dokter is het nog steeds een virale infectie, maar waarom gaat deze dan niet weg....
Heeft er iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? Ik weet dat ik volgende week wss wel een antwoord van de tandarts zal krijgen, maar moet nog 5 dagen wachten en heb echt bang.
Lieneke

Als er iest is in je mond, ga dan maar meteen naar de tandarts. Een huisarts heeft hier echt geen verstand van. Het ligt eraan hoe er precies uitziet, maar als de tandarts het ook maar een beetje niet vertrouwd, dan wordt je verwezen naar de kaakchirurg. Die kan doormiddel van een biopt laten testen wat het precies is. Witte vlekken zijn heel zelden kanker. Het kan van alles zijn wat veel al onschuldig is. Maar laat er toch naar kijken. Hoe vroeger je erbij bent, hoe beter het te genezen is.
zo, 08/21/2011 - 17:59 Permalink