Wat doe ik verkeerd!! onsteking? verdikking

Author:
CG2009
Posted:
ma, 05/04/2009 - 15:33
Hi,

Ik zit met het volgende. ff korte intro:
ernorme angste voor tandarts niet meer gegaan, stond ook nog een scheef etc.
Jaren later toch gegaan, 1000-en euro betaald aan gaatjes, vullingen, 1x wortelkanaal, parodontoloog, extra mondhygieniste en nu ook nog eens ortho. (als ze die 22-jaar regeling eerder hadden had me zoveel gescheeld :(!!)

Nu was alles goed, vooral met tandvlees, dus naar de ortho geweest, heb nu een beugel, alles is super snel gedraaid binnen een half jaar en INEENS PIJN!!! ik dacht is die zilveren vulling want is altijd lastig geweest, niet pijnlijk maar vervelend. Ikke weer naar de tandarts/mondhygienist, die heeft me doorverwezen naar de kaakchirug, heeft een sneetje gemaakt bij de plek waar ik last van zou hebben (ik dacht me kies maar is blijkbaar bij me voortand ??) okay hij heeft me ook nog anti-biotica voorgeschreven en pijnstillers.

en nu, een kleine 4 wkn later word ik ineens wakker met een ernorme bult/puist/zwelling op die plek, voorheen nooit gehad. Heb er ook geen last van maar kan nooit goed zijn. Wat is dit?!?! HOE kan dit ??!?! Wa doe ik eraan?
*vandaag naar tandarts geweest en weer verwezen naar paro... * :-? :-? :-?

Ik poets trouwens extra ivm me beugel ('s morgens, tussen de middag snel, in de avond en na elke maaltijd) wordt er moe van! Tevens gebruik ik raggetjes.

Bedankt