Vreeg.

Author:
Barry Jansen
Posted:
do, 07/10/2014 - 20:36
Hele goede avond,

IK heb een vraag over mijn tandarts, ik had een probleem waarvoor ik naar de tandarts ging, maar nu merk ik al jaren dat als ik een gaatje heb, mijn tandarts bijna alles weghaalt wat een bruin of zwarte kleur heeft op een klein deeltje na, ik heb dit op een Amerikaans forum vermeld en ze allemaal aan mij vertelde dat dat niet normaal is , Tandartsen horen alles weg te halen en niks van bruin of zwart achter te laten.
Is dit nou tandarts fraude want het gaat om een voortand en Verstandskies, en bij me voortand is het eigenlijk vanaf dat ene plekje weer erger geworden en als hij dat niet had laten zitten was er niks gebeurt, het viel me elke keer gelijk al op maar hij doet het steeds weer...maar ik nam aan dat het normaal was, klopt dit , anders zoek ik gewoon een andere Tandarts op.

Groeten,

Jansen.
Lieneke

Dit kan je niet zo zwart-wit zeggen. Een goede tandarts haalt juist niet alle verkleuring weg want dat is helemaal niet nodig. Een goede tandarts zet preventie in om het proces van een gaatje te stoppen. Er hoeft lang niet altijd een vulling in. Misschien moet je wat meer eigen verantwoordelijkheid nemen ipv het op het bordje van de tandarts te schuiven...en dat bedoel ik niet onvriendelijk.
vr, 07/11/2014 - 07:48 Permalink
vV

als er een gaatje komt heeft dat een reden die meestal terug te vinden is in voeding, onderhoud en andere factoren.
Ik zie genoemd proces (snel ontstaan van gaatjes, mn naast bestaande vullingen) tegenwoordig erg vaak bij mensen die energiedrankjes drinken.
Zet eens een opsomming hier wat je gemiddeld gezien op een aantal dagen achter elkaar eet en drinkt, misschien is daar een oorzaak uit te halen.
vr, 07/11/2014 - 20:42 Permalink