Vraagje over gele tanden

Author:
dddesi
Posted:
ma, 07/28/2014 - 17:38
Hallo :).

Om eerlijk te zijn ben ik altijd heel lui en makkelijk geweest, en heb ik nooit echt goed mijn tanden gepoetst. Vooral toen ik jong was (basisschool) sloeg ik het vaak over. Was mijn moeder het niet mee eens, maar het lukte me nooit om er een gewoonte van te maken om elke dag 2 keer te poetsen. Op de middelbare school realiseerde ik me pas hoe geel mijn tanden daarvan waren geworden... Sindsdien poets ik wel meer, maar ik heb nog steeds de neiging om het over te slaan als ik druk of moe ben. Nu ben ik 15 en ook al weet ik dat het mijn eigen schuld is, mijn tanden zijn echt geel. Het komt puur alleen doordat ik niet geen schoonmaakte, want ik rook en drink niet.
Nu is mijn eerste vraag of mijn tanden nog zouden kunnen worden witter als ik vanaf nu goed ga poetsen.
Mijn tweede vraag is of Whitening tandpasta’s echt slecht zijn. Ik heb pasgeleden Beverly Hills Formula: Perfect White en Pearl Drops: Hollywood Smile gekocht. Er zijn meerdere recensies over op internet, en ik bedacht dat ik beter advies aan mensen kon vragen die er echt iets vanaf weten... Is er iemand die iets over die twee tandpasta’s weet?
Alvast bedankt.
- Desi
vV

een gelere kleur kan ook aangeboren zijn. bleken is dan de enige manier om er iets aan te doen, tandpastas doen daar niets voor trouwens, en je bent nu nog te jong voor echt bleken.
whithening tandpastas doen dus meestal niet zoveel voor de intrinsieke kleur van een tand, zijn soms wel wat beter met aanslag weghalen.
De specifieke merken die je noemt heb ik geen ervaringen mee/van.
di, 07/29/2014 - 08:25 Permalink