Vieze smaak na trekken verstandkies

Author:
Jelle86
Posted:
wo, 04/18/2012 - 11:05
Dag allemaal!

Afgelopen maandagmiddag heb ik mijn verstandskies linksonder laten trekken bij de tandarts.
De ingreep ging bijzonder snel en de tandarts zei dat 'ie er mooi uit was gekomen. Inclusief het krijgen van de verdoving kostte de hele ingreep nog geen halfuur. Er is niet gehecht; ik kreeg een gaasje mee waar ik 30 minuten op moest bijten en dat was het. De tandarts zei verder dat ik niet hoefde te spoelen, als ik de rest van mijn tanden maar goed zou poetsen!

Maandagavond bloedde het allemaal nog wat na, en ook gisterenmiddag en avond had ik constant een beetje bloed bij mijn spuug zitten. Op het moment lijkt dit weer wat minder te zijn, maar ik heb nu wel een erg vieze smaak in mijn mond. Op internet lees ik veel verhalen over mensen die spoelen met Corsodyl of dergelijke producten, maar volgens mijn tandarts kan het spoelen hiermee (of het spuiten in de wond) juist zorgen dat het wondstolseltje wegspoelt.

Wie kan me vertellen wat wijsheid is? Een paar dagen lekker blijven stinken of toch even spoelen? Ik slik overigens geen pijnstillers en het doet -behalve een beetje een zeurend gevoel- geen pijn.