Vieze geur en smaak na verwijderen verstandkiezen

Author:
ikke1
Posted:
di, 07/27/2010 - 18:00
Ik heb nu 6 dagen geleden mijn verstandskiezen laten verwijderen. De genezing an sich verloopt prima, maar ik heb sinds een dag of 3 al een ontzettend vieze smaak in mijn mond. De bron van deze smaak (en ook geur) zijn de wondjes van de weggehaalde kiezen. Als ik spuug nadat ik de smaak proef zie ik dat ik bruinig speeksel heb. Spoelen met Perio aid of zelfs met de monoject helpt maar een paar minuten, daarna komt de smaak terug.

Ik heb redelijk wat gegoogled hierover en las van anderen dat wanneer zij de monoject gebruikten, er allemaal vies spul uit de wond kwam waarna de smaak verminderde. Bij mij kwam er echter niks uit. Wat kan ik verder aan deze smaak en geur doen?
Timmeehh

Ik heb hetzelfde probleem, nu 8 dagen nadat mijn verstandskiezen aan de linkerkant zijn getrokken. Als ik mijn vinger links bij de wond of bij mijn achterste kies in mijn mond steek en dan aan het speeksel ruik, ruikt dit niet erg fris. Het ruikt een beetje rot/ontstoken. Alles ziet er echter prima en gezond uit, roze tandvlees en de kies ernaast ziet er op het eerste gezicht ook goed uit. Komt deze stank nog uit een evt helende wond ( ook al heb ik het idee dat ie helemaal genezen is) of is er iets anders aan de hand? Graag reacties, alstublieft :)
di, 08/03/2010 - 21:13 Permalink
jennifer123

Ik heb 5 dagen geleden 1 verstandskies laten trekken en ik heb nu ook last van een vieze smaak in mijn mond. Het vieze geur komt uit de speekselvorming vanuit de kant van waar mijn verstandskies is getrokken. Soms zit er ook bruinachtige slijm bij.

Ik vroeg me af of jullie nog last ervan hebben en of jullie inmiddels wat er precies aan de hand is.
di, 09/07/2010 - 01:27 Permalink