verstandskies eruit, nu nog een ontsteking

Author:
Meis20
Posted:
wo, 11/09/2011 - 11:28
Hallo allemaal.

Een poosje terug had ik hier al een bericht geplaats. Ik had last van ontstoken tandvlees rondom de bovenste verstandskies en de ontsteking trok door naar mijn keel.

Aan gezien de ontsteking alleen maar erger werd en niet minder, heeft de tandarts hem afgelopen maandag eruit getrokken. Normaal had hij gewacht totdat de ontsteking minder was, maar maandag was het zo erg dat mijn hele rechterkant van mijn keel ontstoken was dat zelfs praten en ademen heel moeilijk ging.

Nu is deze kies eruit maar de keelpijn zit er nog steeds (op rechts). De wond zelf is denk ik wel aardig rustig nu. Ik ben vanmorgen voor de zekerheid bij de dokter geweest i.v.m. de keelpijn en hij zei dat ik het nog even aan moest kijken.

Ik vraag mij af wanneer deze ontsteking helemaal weg getrokken zal zijn? Ik loop er nu 4 weken mee en het sloopt gewoon.

En kan ik nu na 2 dagen weer gewoon normaal spoelen? Dit moest ik vanaf de eerste dag al doen met zout water en dat rustig op de plek laten voor een minuut omdat de ontsteking er nog zat terwijl de kies getrokken werd, alleen echt spoelen mocht toen nog niet.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!