Verdacht of niet?

Author:
-bloem-
Posted:
ma, 02/24/2014 - 14:25
Hallo,

Aangezien ik volgende week pas naar de tandarts kan, maar even hier een bericht.
Vinden jullie de zijkant van mijn tong er verdacht uitzien?

Of vinden jullie dit een compleet normaal uitziende tong?
Attach
-bloem-

Ben al bij een kaakchirurg en een KNO arts geweest en die zeggen allebei dat het niks is... Maar ik heb er last van, heb eenzijdige oorpijn (rechts, waar die plek op mijn tong ook zit) en een vergrootte klier in mijn hals (ook rechts, al twee x een echo gehad en twee keer niets zorgwekkends). Maar de pijn blijft en ala ik google op mijn symptomen kom ik uit op de meest nare verhalen. Ik dacht plaats hier een bericht aangezien meerende van de mensen hier tandarts zijn en wel weten waar ze op moeten letten qua afwijkingen in de mond. Dus help!!
ma, 02/24/2014 - 18:56 Permalink
-bloem-

Fijn jullie reacties. Naar mijn weten klem in mn tong niet tegen mijn kiezen, maar ik weet natuurlijk niet of ik dat s nachts doe.

Dus ik hoef me niet druk te maken? Ik maak mezelf nl helemaal gek met enfe gedachten....
ma, 02/24/2014 - 21:43 Permalink
Silviaaa

Waarom heb je kennelijk zo weinig vertrouwen in twee specialisten. Het lijkt mij wat dat de specialisten tot een betrouwbaardere diagnose komen door onderzoek dan door zelf wat te googlen! Als je hoofdpijn hebt en dan googlelt, vind je ook de meest nare verhalen over bijvoorbeeld hersentumoren terwijl er meestal niets of niets ernstigs aan de hand is. Ik zou zeggen vertrouw eens op het oordeel van mensen die hiervoor zijn opgeleid ipv de meest dramatische aandoeningen te vrezen op basis van, ja waarvan?
ma, 02/24/2014 - 23:11 Permalink