Tandvlees groeit niet aan na apex

Author:
Anoniem (niet gecontroleerd)
Posted:
ma, 03/26/2018 - 02:23
6 Weken geleden heb ik een apex gehad aan kies. Het tandvlees is op 2 plekken open gesneden, kies behandeld en daarna gehecht. Drukpijn is gelukkig weg maar erg pijnlijk tandvlees. Hechtingen lieten al na 2 dagen los.
Terug gegaan naar kaakchirurg. Met pijnstillers, spoelmiddel en gel meegekregen maar pijn bleef en tandvlees zit nog steeds los van de tanden en groeit niet dicht. Ook geen vooruitgang te merken.

Ik slikte eerst ibuprofen 600 mg 3x dd en paracetamol met codeine. Hielp niet.
Van huisarts Oxycodon voor paar nachtjes meegekregen maar hielp ook niet. Ik slik voor m'n chronische pijn Tramadol. Huisarts kon die daarom niet nog extra voorschrijven.

Vraag 1:
Na hoeveel weken moet tandvlees weer aan elkaar gegroeid zijn? Ik merk dus totaal geen vooruitgang. Er groeit geen tandvlees aan. En pijn is behoorlijk waardoor de nachten gebroken zijn. Ben dus overdag erg vermoeid aan het raken.

Advies tandarts: terug naar kaakchirurg en erop blijven hameren dat hij naar de oorzaak moet zoeken. Maar kaakchirurg zegt dat het aan de tandarts is om het op te lossen. Dus van kastje naar de muur en terug, schiet niet op.

Vraag 2:
Wat kan ik nu het beste doen? Naar een andere kaakchirurg door laten verwijzen via huisarts (of kan tandarts ook doorverwijzen?)? Of kan ikzelf nog wat doen?