Tandarts of mondhygiënist of iets anders? Radeloos

Author:
batuhan98
Posted:
do, 03/30/2017 - 12:29
Hoi,

Ik heb sinds september 2016 al last van mijn tanden omdat ik een maand lang (op vakantie) ontzettend slecht voor mijn tanden heb gezorgd.
Hier had ik vrij lang last van en ben uiteindelijk in januari naar de tandarts geweest die zei dat ik een kleine ontsteking had en gewoon moest gaan poetsen.
Mijn tandvlees is sindsdien vrij sterk achteruit gegaan qua terugtrekkend tandvlees.

Mijn linker hoek-snijtand is ongeveer 2-3 millimeter meer zichtbaar aan de onderkant dan mijn rechter hoek-snijtand.
Ik heb af en toe nog wel steken in mijn voor-ondertanden en bij mijn kiezen als ik aan de zijkant poets doet het best wel wat pijn.
Inmiddels is het bijna een half jaar later sinds mijn tandarts bezoek en ik vroeg mij af of ik het best naar de tandarts kan gaan of naar de mondhygiënist of wat ik het best kan gaan doen.
Een mondhygiënist is vrij duur in mijn ogen en ik weet niet zeker of ik zoveel geld kan vrijmaken voor een afspraak en vervolg afspraken, of zit dit in mijn verzekering?
Mijn excuses als ik wat informatie ben vergeten.

Alvast bedankt,

Batuhan
vV

of het in het pakket zit= vraag dat na bij verzekering. Kan ik niet zien vanachter een pc , al helemaal niet zonder info over verzekering..
Klinkt eigenlijk als knarsen, of veel te hard poetsen met een te harde borstel. Zou toch eerst even langs de tandarts gaan.
do, 03/30/2017 - 15:01 Permalink