Tand getrokken, Vragen erover

Author:
Davincstyle
Posted:
do, 04/10/2008 - 22:36
Ik heb vanochtend me verstandskies laten trekken. Ik heb me er erg druk om gemaakt met het viel echt heel erg mee. Alleen de napijn was verschrikkelijk in de middag, soms tranen in me ogen.
Maar waar het om gaat, ik wil nog ff rust houden uiteraard maar is het erg om het tanden poetsen 1 keer over te slaan. Ik heb vandaag 2 keer limonade op, 2 bakken vla en 3 glazen water. Kan dat geen kwaad voor een keer ?
Davincstyle

Ey ik wou nog ff wat vragen. Ik eet alleen vla door een rietje en drink melk en water. Ik slik wat pillen maar het is nu eergisteren om 10 uur gebeurd dat me tand eruit werd getrokken.

Kan ik nu proberen wat te eten, ik heb gister al stukjes worst gegeten en dat ging nog wel maar soms heb ik wel honger. Wat kan ik het beste doen ?
Ik kan nog niet hard kauwen aan de niet getrokken kant maar ik kan dus wel een beetje.

Wat is een advies om toch wat te eten en te doen zodat het snel geneest ?
za, 04/12/2008 - 10:14 Permalink
Spiegeltje

Het beste kun je gewoon gaan eten zoals je gewend bent.Je merkt zelf wel of je iets goed kunt kauwen of niet door de stijve kaak. Probeer er wel voor te zorgen dat er geen etensresten in de wond komen door er met kauwen op te letten. Als het toch is gebeurd voorzichtig spoelen met water. Bij de apotheek kun je eventueel een krom plastic spuitje kopen (monoject 12 ml) als het er echt niet uitgaat. Kijk wel uit met rijst want die kleine korrels gaan vrij makkelijk in de wond zitten

http://www.kitkraft.biz/files/images/adhesives/monoject.jpg
za, 04/12/2008 - 12:31 Permalink
Davincstyle

Sorry voor de dubbelpost maar het is nu 5 dagen verder en ik maak me ongerust.

Me wang is inmiddels klein beetje geel en beetje groen/blauw achtig en de zwelling is wat minder maar me kaken krijg ik nog niet ver open uit elkaar. Wanneer verwacht ik verbetering ?

Is er niks slechts ?
wo, 04/16/2008 - 18:40 Permalink