Schimmelinfectie

Author:
Jente
Posted:
do, 08/14/2008 - 16:16
Hoi,
2 maanden geleden voelde ik plots een bobbeltje op mn tong. Dat bobbeltje groeide en uiteindelijk werd mijn tong wit en harig. Ik ben naar de huisarts geweest en die zei dat ik een schimmelinfectie had. Hij heeft me pillen voorgeschreven: Fluconazol en dan moest dat volledig weg zijn. Uiteindelijk was da bobbeltje weg, maar ik heb nog altijd een iets wittere tong en nog altijd beetje harig dan vroeger. Ik heb me verder geen zorgen gemaakt en niet meer langs geweest bij huisarts.
Maar onlangs ben ik terug begonnen met roken (ik probeerde te stoppen maar dat lukt me niet om het te laten) en plots voelde ik dat bobbeltje terug. Heeft het roken daar een invloed op? Kan het zijn dat ik een schimmelinfectie heb door te roken? Of is dat geen schimmelinfectie? Wat is het dan wel en wat moet ik doen?
Spiegeltje

Of er nog iemand iets voor je kan betekenen weet ik niet. Zelf heb ik van dit soort zaken helemaal geen verstand.

Wellicht is het zo dat je toch even weer langs moet bij de huisarts je daar onder behandeling bent van deze kwaal. Als het niet goed werkt ga je meestal terug toch? Dat zegt de huisarts ook altijd :D
vr, 08/15/2008 - 16:49 Permalink
oana

Is er niemand die me hiermee kan helpen? Bij welke specialist moet ik dan terecht :smt100 ?


Bij de tandarts misschien? hij kan jou doorverwijzen naar een specialist mondheelkunde(kaakchirurg) in het geval dat niet een simpele schimmelinfectie is.
za, 08/23/2008 - 02:30 Permalink