problemen met tanden en abces

Author:
Kittijoye
Posted:
vr, 05/30/2008 - 14:23
Ik heb allemaal tanden die 1 voor 1 afbreken.
vroeger had ik het niet,t is allemaal begonnen vanaf ik de eerste keer zwanger ben geweest (2001) bij men tweede zwangerschap (2003) is t alleen maar erger geworde...
resultaat vorig jaar viel vulling eruit nu heb ik dus een abces waar ik ni mee naar de tandarts durf gaan.
Ik heb ni snel schrik maar van de tandarts toch wel.
Ben de laatste keer (2 jaar geleden) toen ik een verstandskies liet trekken serieus onwel geworden omdat ik als hartpatiënte verkeerde verdoving heb gehad.
ik heb er al zelf proberen in te prikken maar de abces wil ni open er komt een heel klein beetje wit spul uit en zo is het telkens ik opnieuw prik.
Ik wil wel naar de tandarts maar ben nog ni klaar om opnieuw een tand te laten trekken.
is het mogelijk als ik ga hij alleen de abces behandelt op dit moment?
Ik kan er niet aan doen heb een hemelse schrik opgedaan :oops:
mamjean

hoi
lijkt met beter om toch meteen een afspraak te maken bij de tandarts, een abses is nooit goed, hoe langer je het laat zitten hoe meer weefsel er aangetast wordt. En dat je tanden afbreken na de zwangerschappen. (volgens de krant van vandaag) kost elke zwangerschap 1 tand.
Maar als er diverse afbreken is er toch iets anders aan de hand, kom op bel de tandarts en bespreek het met hem of haar. Misschien toch wat anders aan de hand. Je gezondheid is belangrijk, ook het behouden van je eigen tanden.
sterkte gr
vr, 05/30/2008 - 15:12 Permalink
Spiegeltje

Je kunt er beter niet zelf in prikken. De tandarts er even naar laten kijken is het beste advies. Ik denk niet dat de tandarts meteen een tand zal gaan trekken, dat is meestal ook helemaal niet nodig. Het zal wel kijken wat de oorzaak van het abces is en daar de behandeling op afstemmen.
vr, 05/30/2008 - 19:48 Permalink