Pijnlijk tandvlees

Author:
Nicky36
Posted:
zo, 04/29/2007 - 18:47
Ik zal bij het begin beginnen. Ik heb 4 weken geleden een nieuwe witte vuling gehad aan een voortand. Dit was geen diepe vulling. Mijn tandvlees was toen al flink ontstoken. Mijn tandarts dacht dat een deel van mijn klachten daar ook vandaan kwam. Er zijn foto's gemaakt etc... Alles goed.
Een dag of 10 later begon het weer te zeuren en als ik raagde kwam er bloed mee. Ik naar de tandarts. Een flinke tandvlees ontsteking en het tandvlees was beschadigd, misschien door mijn plaatje er zat dus een wondje.
Tandvlees schoongemaakt en testjes gedaan en weer heengezonden.
Pijn bleef. Ik weer terug, en het tandvlees was nog steeds behoorlijk ontstoken en er zat een sneetje in het tandvlees tussen mijn tanden.
Inmiddels ben ik 3 maal terug geweest omdat het pijn doet. Ik heb geen last met koud en warm, geen aanrakings pijn, tikken is niet gevoelig. Alleen als ik aan het tandvlees kom wel.
Er zijn weer foto's gemaakt maar alles lijkt goed. Heb gel en antibiotica gekregen. Pijn lijkt iets minder maar blijft zeuren.
Mijn vraag is, herkent iemand dit? En hoe lang gaat dit nog duren. Het is geen schreeuw het uit pijn, maar het zeurt nu bij elkaar al een week of 3. Zou dit toch een zenuwontsteking kunnen zijn? Ben er zo bang voor. De tandartsen (in totaal 3 verschillende, wel uit 1 praktijk) zeggen alledrie dat het niet de zenuw of de wortelpunt is.
Kan tandvlees deze pijn veroorzaken?
Nu moet ik er wel bijzeggen dat mijn gestel niet zo goed is en wonden en zo niet zo super snel genezen bij mij.
Heeft iemand tips?

Groeten Nicky
Nicky36

Ik zou het heel goed plaque vrij proberen te houden. Die gel, wat is dat?
op een chloorhexidine basis?


Dank je wel voor je reactie. Die gel is Corsodyl ja. En daarnaast ragen en borstelen etc.... Maar wat ik mij afvraag is of dit zo lang kan duren?
En kan tandvlees zoveel pijn veroorzaken. Geen schreeuw het uit pijn, maar zeurend en knagend.

Groeten van Nicky
zo, 04/29/2007 - 19:59 Permalink