Philips Airfloss?

Author:
daantje23
Posted:
do, 01/30/2014 - 09:01
Beste tandartsen en mondhygienisten..

De tandarts vertelde mij deze week dat ik door het gebruik van tandenstokers mijn tandvlees wegduw en ik daarom zoveel black triangels heb..

Hij raadde mij de airfloss aan icm water en mondspoelmiddel erin te doen..

Op internet lees ik veel positieve reviews, alleen als ik op dit forum google zie ik enkel reacties van mondhygienistes uit 2011 en 2012 en dat het geen bewezen effect zou hebben.

Hoe is de mening nu anno 2014?

Tandenstokers werkte perfect bij mij, maar inderdaad... ook al maakte ik ze nat en zette ik weinig kracht, toch kreeg ik black triangels door het stokeren..

Iemand wellicht een mening over de airfloss?
Lieneke

Of een airfloss iets voor je is, kan ik vanaf hier niet bepalen. Ik zou dan meer over je gebit moeten weten en het zien. Als je triangles verdwijnen dan betekent het dat je tandvlees weer opzwelt en dus niet gezond is...wat vind je belangrijker? Je gezondheid of je uiterlijk....?
za, 02/01/2014 - 09:48 Permalink
daantje23

Of een airfloss iets voor je is, kan ik vanaf hier niet bepalen. Ik zou dan meer over je gebit moeten weten en het zien. Als je triangles verdwijnen dan betekent het dat je tandvlees weer opzwelt en dus niet gezond is...wat vind je belangrijker? Je gezondheid of je uiterlijk....?


Hoi Lieneke,

Volgens de tandarts ( vooraanstaande praktijk waar ook menig BN'er naartoe gaat)

tandarts ....... Universiteit van Utrecht,1983 cum laude doctoraal geneeskunde en summa cum laude geslaagd voor het tandarts examen. Winnaar prijs van de universiteit Utrecht vanwege uitzonderlijke studieprestaties. Zeer ervaren tandarts met als specialisatie kroon- en brug werk en supra-structuren op implantaten. Heeft zich vanuit de traditionele tandheelkunde zich de afgelopen jaren gespecialiseerd als esthetisch tandarts.

kan het tandvlees weer wat ''aangroeien'' omdat ik nu telkens gezond weefsel erg wegdruk met de tandenstoker..
Mijn tandvlees is verre van ontstoken, volgens de tandarts is mijn gebit en tandvlees in perfecte staat. Het bloed niet bij poetsen of stokeren, het ziet mooi rose, en heb verder ook gezonde tanden.. nog geen gaatjes, geen vullingen, niks..

Ik vind dus natuurlijk mijn mondgezondheid belangrijker dan het uiterlijk, maar volgens de tandarts stoker ik dus veeelte hard waardoor ik gezond weefsel wegdruk en daardoor dus die black triangels ontstaan, NIET door ontstoken tandvlees..

Ik heb er maar eentje besteld.. kan ik altijd kijken of het iets is..


Had een foto van mijn gebit geplaatst in een ander topic, misschien kan je er iets mee ? Vind je het dan gezwollen/ontstoken?

[attachment=1]Schermafbeelding%202014-01-26%20om%2010.09.16.png[/attachment]


[attachment=0]Schermafbeelding%202014-01-26%20om%2010.18.05.png[/attachment]
Attach
za, 02/01/2014 - 10:57 Permalink
Lieneke

Maar lieve schat, waarom stel je dan jouw vraag hier als je zo'n vertrouwen hebt in je eigen tandarts? Het spijt me vreselijk, maar ik ben nu niet ineens weggeblazen met een titeltje zus en een titeltje zo. Ik kan daar ook mee om de oren slaan maar daar word je niks wijzer van. Als je gebit niet ontstoken is, zou ik zeggen, houden zo en never change a winning team. Ik vind je gebit werkelijk prachtig en ik vind die triangles zeer meevallen. Maar dat is mijn mening, het gaat erom wat je zelf vind en wat je zelf wil. Ik zei trouwens ook niet dat triangles ontstaan door ontstoken tandvlees, maar dat zwellingen (ongezonde aangroei van tandvlees) ontstaan door ongezond tandvlees...
za, 02/01/2014 - 11:26 Permalink
daantje23

Dankjewel Lieneke!

Ik ben gewoon erg onzeker.. Vooral omdat ik nu net een week bij deze tandarts zit en de vorige me jarenlang maar wat aan heeft laten modderen ( zie ander topic over mijn dode voortand die 16 jaar lang niet is opgemerkt ondanks ik er elke controle over begon). Mijn vertrouwen is dus een beetje beschadigd vandaar dat ik het hier vraag.

Maar klopt het wel dat als ik geluk heb die triangels nog wat "aangroeien" omdat ik het gezonde weefsel als het ware zelf heb beschadigd door te hard stokeren?

Maar blij om te horen dat jij mijn tanden en tandvlees er goed uit vind zien :)

Fijn weekend!!
za, 02/01/2014 - 16:47 Permalink
daantje23

Tandvlees wat verdwenen is, komt normaal gesproken nooit meer gezond terug.



Ik was wat aan het googelen en kwam ineens dit artikel tegen ( zag later pas dat jou naam eronder stond Lieneke)

http://www.dentalinfo.nl/artikelen/n1985/restauratie-bij-een-gezond-ger…

U heeft een perfect gezond gereduceerd parodontium bereikt, maar uw patiënt is niet tevreden. Hij ziet enkel de black triangles: de door de recessies veroorzaakte interdentale ruimtes. Wat kunt u hieraan (laten) doen?

Het goede nieuws is dat de papil altijd weer teruggroeit. Voorwaarde hiervoor is wel dat de juiste horizontale ruimte en druk aanwezig is zodat de papil een ruimte kan vullen die van bot tot contactpunt maximaal vijf millimeter hoog is. Dit kan echter wel drie jaar duren. De sulcusdiepte blijft hierbij een nette 2 à 3 millimeter. Als de afstand tussen de wortels groot is, betekent dit minder papil ingroei.


Maar kan het nu wel of niet meer teruggroeien? Vind het verwarrend.
di, 02/18/2014 - 17:54 Permalink
Ortholimburg

Papil kan de interdentale ruimte opvullen als de verticale afstand tot het contactpunt niet te groot is, idd zo'n 5 mm ,beetje afhandelijk van de tandanatomie .Of dit echt "teruggroeien" is zou ik niet durven zeggen.
di, 02/18/2014 - 18:21 Permalink
daantje23

Ja, als je ze weer laat ontsteken wel. En nogmaals...ik vind echt niet dat je zwarte driehoekjes hebt. Ik bedoel...dit zijn pas black triangles: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQibRiGLyKnyfX8cjm…



Maar waarom schrijf je dan in je ene artikel dat ze terug kunnen groeien ook al kan het 3 jaar duren?

Het goede nieuws is dat de papil altijd weer teruggroeit. Voorwaarde hiervoor is wel dat de juiste horizontale ruimte en druk aanwezig is zodat de papil een ruimte kan vullen die van bot tot contactpunt maximaal vijf millimeter hoog is. Dit kan echter wel drie jaar duren. De sulcusdiepte blijft hierbij een nette 2 à 3 millimeter. Als de afstand tussen de wortels groot is, betekent dit minder papil ingroei.


Ja, ik weet dat het bij mij echt nauwelijks opvalt, maar ik ben dan ook een muffenzifter :P
wo, 02/19/2014 - 18:05 Permalink
vV

Een tandarts ( of wie dan ook) die het nodig vindt zo met titels en prestaties te smijten doet dat meestal om iets anders te compenseren...
Dat er veel BN ers heen gaan zou voor mij juist reden zijn een dergelijke praktijk te mijden als de pest, die categorie medeburgers blinkt naar mijn mening nu meestal niet uit door gezond verstand. Als ik zie wat ze soms uithalen om vooral niet weg te zakken naar niveau niet meer bekende bekende nederlander...
wo, 02/19/2014 - 19:48 Permalink
Tandenborstelman

Een tandarts ( of wie dan ook) die het nodig vindt zo met titels en prestaties te smijten doet dat meestal om iets anders te compenseren...

Vreemde en suggestieve aanname. Waarom zou je als je diploma's hebt behaald dit niet mogen zeggen? Is vanuit commercieel oogpunt gezien juist slim. Dat je dit zelf niet doet vind ik prima, maar ik vind het flauw om te zeggen dat diegene die dit wel doet dan wel iets te compenseren zal hebben.
do, 02/20/2014 - 02:42 Permalink
vV

te vaak mijn ""aanname"" bevestigd gezien in het geleverde werk en declaratiegedrag. In plaats van in het verleden (gaat hier om dik 25 jaar geleden...)behaalde resultaten zie ik liever wat iemand heden ten dage doet...En als ik dan naar de website van betreffende praktijk kijk en met name de fotos voor en na heb ik op elke in technisch opzicht wel iets aan te merken, naast het simpele feit dat een aantal foto's (voor de oplettend kijker) gewoon bewerkt zijn.....
Oftewel eea mooier voordoen dan eigenlijk het resultaat was..
do, 02/20/2014 - 08:14 Permalink
Dutchdevil

Compleet eens, in de huidige tijd is reclame nagenoeg de helft van het 'werk' bij velen.
Dat overschaduwt het resultaat veelal al half, zodat mensen denken dat het zo hoort.

In mijn vakgebied zie ik steeds meer flitsende en volledig gekwalificeerde/gediplomeerde mensen die dit ook heel hard roepen dat ze dit zijn.
Terwijl ik in basis vind dat het meer een indicatie is hoe goed je de stof hebt geleerd, zeker wel nodig, maar de ervaring gaandeweg gaat bepalen wat er uit je handen komt.

De oprichter van ons bedrijf had de simpele filosofie dat je werk de beste reclame is...

En niet de manier waarop het gebracht word.

Ik begin meestal met weinig grote woorden en laat het resultaat spreken...
Creëer je ook geen valse hoop.

Maar misschien is dit te ouderwets.
do, 02/20/2014 - 09:30 Permalink
Tandenborstelman

Uiteindelijk is het resultaat datgene wat telt. Dat staat als een paal boven water.

Echter, het is in deze tijd heel normaal om als bedrijf zijnde reclame voor jezelf te maken. Dat kun je onder andere doen door je diploma's te laten zien. Daar is niks maar dan ook niks vreemds aan. Diploma's laten zien dat je over een bepaalde vaardigheid en kennis beschikt.

Zoals in alle takken van sport zullen er wellicht tandartsen zijn die die diploma's met de hakken over de sloot hebben behaald. Het gaat mij echter veel te ver om te zeggen dat iemand die zijn diploma's laat zien dan wel iets te verbergen zal hebben. Dat is een redenatie die tot stand komt uit negatieve gedachtes en die onnodig angstgevoelens aanwakkert. En ja, er zal best eens een keer een prutser tussen zitten, maar dat wil niet zeggen dat dat de standaard is. Reclame maken voor jezelf is simpelweg een onderdeel van de huidige bedrijfsvoering.
do, 02/20/2014 - 15:23 Permalink
vV

dat klopt...maar , nogmaals, dan vind ik recent werk (en bijscholing) meer zeggen dat wat ie 25 bijna 30 jaar geleden heeft neergezet, nog zonder ervaring. En moet het verder ook kloppen, anders is het geen reclame maar misleiding. (en er klopt heel veel info op die website niet...)
Overigens laat hij geen diploma`s zien, en stelt alleen dat hij zus en zo behaald heeft (zonder controlemogelijkheid).
En stelt nog wat andere zaken eromheen die er normaal gesproken voor zorgen dat ik zo weet wie het is, maar ik ken hem dus totaal niet, wat mij doet vermoeden dat het met de eerlijkheid niet zo nauw genomen is, of het is iets wat hij deed voor mijn actieve deelname aan nascholingstrajecten (wat bijna niet kan...).
maar we gaan hier veel te veel off topic...
do, 02/20/2014 - 16:04 Permalink
Tandenborstelman

dat klopt...maar , nogmaals, dan vind ik recent werk (en bijscholing) meer zeggen dat wat ie 25 bijna 30 jaar geleden heeft neergezet, nog zonder ervaring. En moet het verder ook kloppen, anders is het geen reclame maar misleiding. (en er klopt heel veel info op die website niet...)
Overigens laat hij geen diploma`s zien, en stelt alleen dat hij zus en zo behaald heeft (zonder controlemogelijkheid).
En stelt nog wat andere zaken eromheen die er normaal gesproken voor zorgen dat ik zo weet wie het is, maar ik ken hem dus totaal niet, wat mij doet vermoeden dat het met de eerlijkheid niet zo nauw genomen is, of het is iets wat hij deed voor mijn actieve deelname aan nascholingstrajecten (wat bijna niet kan...).

Wat jij zegt kan best kloppen. Daar kan ik niet over oordelen. Ik reageerde echter op jouw algemene stelling dat mensen die diploma's laten zien vaak iets te verbergen hebben. Die stelling vind ik veel te ver gaan. Dit individuele geval kan ik niet toetsen en daar spreek ik me verder dan ook niet over uit.

maar we gaan hier veel te veel off topic...

Ja, maar daar begon je zelf mee ;)
do, 02/20/2014 - 16:36 Permalink
daantje23

ik reageerde in eerste instantie op de quote van TS, dus tot daar was het niet off topic...
Jammer ook dat je mijn hint niet door te blijven zagen niet oppakte.


dit was het topic waarin ik de vraag stelde :D :D

http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?f=33&t=20869

Ik ben inmiddels nu 3x bij deze praktijk geweest, heb daar nu een wortelkanaalbehandeling gehad van mijn voortand die knalgeel was en dood was ( wat mijn eigen tandarts 16 jaar heeft gemist!!) en na de wortelkanaalbehandeling is die tand 3x inwendig gebleekt, en vind het echt top praktijk!

De rekening van de intake, het inwendig bleken en de wortelkanaalbehandeling zelf, kaakfoto en foto's ook al gehad en totaal geen woekerprijzen maar netjes de vastgestelde tarieven :D rekening viel me echt heel erg mee!

Dus of ik nu bij de 'gewone' tandarts op de hoek was geweest of de praktijk waar ik nu ben geweest, de prijs scheelt niks :D

Vind ze zeer vakkundig en vriendelijk en nemen echt de tijd voor je en niks is teveel :) en je kunt er zeer snel terecht! Heel wat anders dan mijn gewone tandarts vind ik!

Ook vond hij mijn hoektanden te prominent aanwezig/mannelijk wat ik zelf ook vond, en na overleg hebben ze die gratis bijgeslepen voor me :)


@ VV:

Bedoelde je deze praktijk dan met deze quote? Als dat zo is zie ik het niet terug in de rekening, vond het echt heel erg meevallen! Mijn man was duurder uit bij de gewone tandarts in onze wijk :)


Kliniek in Eindhoven? weet ik niet, de enige in die buurt die ik ken die de naam kliniek gebruiken zijn geldwolven eerste orde, ben je het dubbele kwijt van wat nodig is.

do, 02/20/2014 - 18:56 Permalink
vV

misschien zijn ze ten goede gekeerd, pleit weer voor ze.
overigens: uiteraard houden ze de vastgestelde tarieven aan, afwijken naar boven mag niet. Tandtechniek is vrij qua tarief de rest niet. Wat wel kan is allerlei codes erbij verzinnen die niet gedaan zijn of voor de behandeling op zich onzin zijn.. Nu kan dat bij wat er bij jou gedaan is vrij lastig.
do, 02/20/2014 - 19:36 Permalink
Tandenborstelman

ik reageerde in eerste instantie op de quote van TS, dus tot daar was het niet off topic...
Jammer ook dat je mijn hint niet door te blijven zagen niet oppakte.

Ah nee, dus als jij iets zegt is het niet off-topic, maar zodra iemand anders op jouw opmerking ingaat is het wel off-topic. Dat is natuurlijk meten met 2 maten. Als je bang bent om de discussie aan te gaan, kun je 'm beter zelf ook niet beginnen.
do, 02/20/2014 - 20:37 Permalink
Chris888

Ik heb er maar eentje besteld.. kan ik altijd kijken of het iets is..


En, is 't wat?
Wij hebben er ook éen, maar heel veel vertrouwen heb ik er niet in. Misschien voor dat ene plekje waar ik geen ruimte heb om een flossdraadje iets heen en weer te bewegen.
vr, 02/21/2014 - 08:39 Permalink
daantje23

Ik heb er maar eentje besteld.. kan ik altijd kijken of het iets is..


En, is 't wat?
Wij hebben er ook éen, maar heel veel vertrouwen heb ik er niet in. Misschien voor dat ene plekje waar ik geen ruimte heb om een flossdraadje iets heen en weer te bewegen.



ja, ik vind het erg fijn werken :D

Ik vul het reservoirtje met mondspoeling, is lekker fris en worden je interdentale ruimtes naar mijn gevoel nog beter gereinigd :D
In het begin is het wel wennen, en kan de spiegel aardig vol komen te zitten met spetters, maar als je eenmaal de handigheid hebt gevonden is dat ook niet meer.. en het is zo gepiept :)

en waarom gebruik je eigelijk flosdraad? Dat zet weinig zoden aan de dijk als ik dat zo lees.. stokeren zou misschien beter zijn voor je? van Jordan hebben ze extra dunne stokers, erg fijn!
vr, 02/21/2014 - 09:34 Permalink
vV

tandenborstelman: Ik meet niet met twee maten, ik stel dat WE off topic aan het gaan zijn, betrek ik mijzelf dus ook in.
Verder staat de lijn die jij nu weer kiest, namelijk gewoon een regelrechte confrontatie aan gaan ipv daadwerkelijk discussiëren mij niet aan. Heeft niets te maken met bang zijn om een discussie aan te gaan, ik vind deze discussie in dit topic niet op zijn plaats, daarnaast is er verder weinig zinnigs meer over te zeggen.
Verder discussie met jou aangaan heb ik ook geen trek in, niet omdat ik daarvoor bang ben, maar omdat het meestal dezelfde kant op gaat, zoals ook hier. daar zet ik dus een punt achter, is niet in belang ts, is niet in belang meelezers, is niet in mijn belang en ook niet in jouw belang. Dat laatste zie je waarschijnlijk anders, maar dat vind ik dan weer niet interessant. Ik verzoek je dan ook vriendelijk doch dringend op te houden met doorzagen, en dit hier en nu te laten wat het is.
vr, 02/21/2014 - 11:29 Permalink
Tandenborstelman

@vV

Prima dat je jouw reactie kenbaar maakt. En prima dat je deze keer ook aangeeft dat "WE off-topic aan het gaan waren". Het kwam namelijk op mij over alsof je wilde zeggen dat enkel ik degene was die off-topic aan het gaan was. Dit werd veroorzaakt door jouw opmerking "Jammer ook dat je mijn hint niet door te blijven zagen niet oppakte." Dit kwam op mij niet zo vriendelijk over, en ja... dan maak ik daar een opmerking over.

Anyhow, waarom ik in eerste instantie op je reageerde, was omdat ik het niet eens was met jouw bewering betreffende jouw aanname dat iemand die veel diploma's laat zien dan wel iets te verbergen zal hebben. Ik heb je ook uitgelegd waarom, dus dat ga ik niet herhalen. En volgens mij waren we ook gewoon als volwassenen een gesprek aan het voeren.

Het lastige als je vanachter een beeldscherm met elkaar communiceert, is dat je niet altijd alles op dezelfde manier interpreteert zoals de booschapper het bedoelt. En dat kan wel eens leiden tot een "confrontatie". Probeer dan in ieder geval te onthouden dat het niet iets persoonlijks is, want jij en ik kennen elkaar niet. Ik baseer me dus alleen op hetgeen jij schrijft. Net zoals jij je alleen baseert op hetgeen ik schrijf. Blijkbaar zijn we beiden personen met een eigen mening, maar juist daar leer je weer van. Ik heb je in ieder geval op geen enkele manier willen beledigen of kwetsen, mocht je dat denken.

@Lieneke

Prima dat je het voor vV opneemt, alhoewel ik denk dat hij (zij?) heel goed voor zichzelf kan opkomen. Wel vind ik het jammer dat je zegt dat ik niks van jullie aanneem en steeds maar ontevreden blijf. Als je deze discussie nog eens van boven naar beneden naleest, dan zul je zien dat het helemaal niks te maken heeft met "niks aannemen". Ik weerleg enkel een stelling van een van de sprekers in de discussie, omdat ik die te ver vind gaan en ik er niet van hou als mensen die zich niet kunnen verweren, op basis van niet op feiten gebaseerde onderbuik-gevoelens in een kwaad daglicht worden gezet. Wat betreft jouw opmerking dat ik steeds maar ontevreden blijf. Als dat waar was, zou ik hier niet zijn. Ik ben echter wel iemand die zegt wat ie denkt en ik heb rechtvaardigheid hoog in het vaandel staan. En als ik iets lees wat onrechtvaardig is, dan zeg ik daar wat van. Of je dat nu leuk vindt of niet.
vr, 02/21/2014 - 15:28 Permalink
Ortholimburg

. Ik ben echter wel iemand die zegt wat ie denkt en ik heb rechtvaardigheid hoog in het vaandel staan. En als ik iets lees wat onrechtvaardig is, dan zeg ik daar wat van. Of je dat nu leuk vindt of niet.



Tandenborstelman, je komt deze discussie binnenfietsen met een aantal opmerkingen die eigenlijk absoluut niks te maken hebben met de oorspronkelijke vraagstelling ,en ook niet echt een meerwaarde betekenen.
Als je dit doet om mensen te irriteren of om je uitzonderlijke rechtvaardigheidsgevoel te etaleren, dan zou ik voorstellen om dat te laten. In andere discussies op dit forum kreeg ik al de indruk dat je eigenlijk niet echt geinteresseerd bent in de info die we geven maar vooral je grootste gelijk wil halen ,of het laatste woord hebben.
Ik stel voor dat de mensen die denken ,wel een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan dit forum, je interventies in het vervolg gewoon negeren. Ik ga het alleszins doen.
vr, 02/21/2014 - 17:53 Permalink
Dutchdevil

Dat binnenfietsen is gewoon hilarisch...

Tijd voor de fietsemaker?

Simpel TS kiest voor een behandelaar mede vanwege diploma's enz, er word enkel aan gegeven dat dat niet zaligmakend is.

Dan snap ik de drang tot discussie niet, al is het beweerde 50 procent waar, dan is het nog steeds waar en een discussie zinloos.
Zeker op een forum waar vrijwillig hulp word verleend/geboden.

Meer iets voor een advocatenforum. ;-)
vr, 02/21/2014 - 18:33 Permalink
Tandenborstelman

Tjongejonge... wat voelen sommigen zich hier toch beter dan anderen. Wij zijn tandartsen dus wij weten alles, en oh wee als iemand een keer kritisch is op hetgeen wij zeggen. Ik hoop dat (sommigen van) jullie anders met hun klanten omgaan dan ze zich hier doen voorkomen. En Ortholimburg, dan mij verwijten dat ik zomaar even binnen kom fietsen en ondertussen zelf precies hetzelfde doen. Het siert je geenszins. Nogmaals, de enige reden is dat ik kritsich was op een uitspraak van vV. Iemand, de TS, is overgestapt naar een nieuwe tandarts en is daar blij mee. En wat doet vV, die gaat vervolgens de TS angst aanjagen en beweren dat de betreffende tandarts wel iets te verbergen zal hebben. En daar heb ik me over uitgesproken. Iets wat je op een forum ook gewoon mag en moet kunnen doen.

Maar prima, als jullie vV, Lieneke en Ortholimburg een hetze tegen mij willen beginnen. Het zij zo.

Lieneke zou je zo vriendelijk willen zijn om mij op dit forum uit te schrijven. Ik ben hier duidelijk niet welkom. Alvast bedankt.
vr, 02/21/2014 - 19:35 Permalink
vV

je hoeft niet uitgeschreven te worden hoor. je hebt de eigen keus om niet meer in te loggen en niet meer te schrijven.
dat je niet welkom voelt, de oorzaak daarvan ligt wel geheel bij jezelf. Wij zijn er niet om je tevreden te stellen, zeker niet waar dat om onredelijke zaken gaat. Dat je zelf niet ziet je mee bezig bent is jammer, maar ligt echt geheel bij jezelf. Heeft niets met beter voelen van ons te maken, eerder andersom.
Klinkt niet aardig maar daar ben ik hier niet voor. Wel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid. Alleen ligt de uitleg van die definitie bij jou en bij mij blijkbaar verschillend.
Het is jammer dat je een simpel verzoek om on topic te gaan (wat ook voor mij zelf geldt) door jou niet opgepakt woprdt maar aangegrepen om te blijven doorzagen over andere dingen dan waar het om ging.

Mijn mening over betreffende kliniek/tandarts is, als je goed leest, op andere zaken gebaseerd dan alleen de teksten op de website trouwens.

En wat jij heir en daar meent te lezen staat er echt niet. De uitleg daarvan is echt geheel voor je eigen rekening, de gevolgen daarvan derhalve ook.
En daarmee wil ik dit zoveelste onnodig ontspoorde topic graag sluiten. Indien ts de wens heeft tot nadere uitleg van mijn reactie op de kliniek kan dat via pb.
vr, 02/21/2014 - 19:53 Permalink