parodontitis

Author:
pet
Posted:
vr, 08/25/2006 - 17:07
:D
Moon

pssstttt... we hebben een zoekfunctie. Onder de term parodontitis of tandvleesontstekingen is een hoop te vinden

succes!
vr, 08/25/2006 - 17:21 Permalink
Moon

Lieve Pet,

Ik snap helemaal niets van je laatste bericht...
CD heeft nog een aantal berichten voor je opgezocht en je bericht staat er nog geen dag. We zijn hier wel snel, maar zo snel dat er ogenblikkelijk iemand voor je klaar staat, is nou ook weer niet zo. Deze site is openbaar voor iedereen en we willen iedereen helpen en advies geven, maar uiteindelijk is het je eigen gevecht en zal je er zelf moeite voor moeten doen. Hoe graag we je ook helpen, helaas kan ik niet vanachter mijn beeldscherm je een prachtig mooi gebit geven.

Het gaat niet vanzelf, maar je moet wel je eigen grenzen durven over gaan. Overtref jezelf en probeer het. Niemand die van je verwacht dat je het zonder angst en beven doet.
Met de moed opgeven bereik je niets, maar ook dat is je eigen keuze!

Welke beslissing je ook neemt opgeven of doorzetten... ik wens je heel veel sterkte!
vr, 08/25/2006 - 20:43 Permalink
dj

Misschien dat je het toch nog leest..

Kijk parobehandelingen op zich geven een betere uitgangssituatie. Wat het grote verschil maakt is hoe goed je mondhygiëne in de weken (en maanden) daarna is. Echt mooiere tanden krijge je daar niet van maar het kan je veel pijn en andere narigheid schelen.

Als het zo pijnlijk is bij jou, de parobehandeling, dan kun je ook pijnstillers vooraf slikken he, 600 mg profen en bv 500 mg paracetamol samen moet toch wel een verschil maken (maar ga niet alleen op mijn oordeel af want ik ben geen apotheker/huisarts oid .. check absoluut of het kan). Er zijn heavier pijnstillers hoor, maar dat is voorschrijven geblazen en het is niet gebruikelijk in de tandheelkunde voorzover ik kan nagaan (vraag me daar wel eens dingen over af).

Probeer alsjeblieft een manier te vinden voor de parobehandeling want niks doen met paro dat lijkt me echt geen goed idee hoor..

Doeg
vr, 08/25/2006 - 21:04 Permalink
peertje

het zal wel zo zijn dat niemand voor mij raad weet!!!!!!!!!!!
en dat is niet zo fijn voor mij! :\ :cry:
de enige die nog raad weet ben ik zelf :cry:

en dan zien jullie mij ook hier ook niet meer terug niet dat dat jullie probleem is maar wel voor de familie en mijn kind.


pardon?
vr, 08/25/2006 - 22:47 Permalink