opeens opzetten onsteking

Author:
dedre
Posted:
ma, 01/15/2007 - 08:59
Hallo,
Ben net aangemeld en zal maar meteen met de deur in huis vallen.
Ik heb een tijd geleden een kies ontzenuwd gekregen. Alleen moet ik erg lang wachten op de WKB behandeling. Er zit dus een tijdelijke vulling in de wortel en daarboven op hars. Nu is de de hars al een keer open geboord geweest vanwege spoed in weekend omdat er erg veel druk op stond en er veel pijn bij voorkwam. (nog altijd open)
Van zaterdag op zondag nacht is tijdens mijn slaap de onsteking die daar nog altijd zat enorm op komen zetten. Werd wakker met een dikke wang. In de loop van de dag is het steeds meer geworden en is het ook pijn gaan doen. Ik heb zondag wel amoxi ab gehaald voor tegen onsteking.
Vandaag is de onsteking niet minder geworden tot nu toe eerder erger kwa volume zeg maar. De pijn is wel iets minder. Alleen is het tegen mijn rechter oog aan het kruipen. Ik krijg hem vandaag met moeite open.

Ik heb net gebeld voor een afspraak bij een andere tandarts want mijn eigen kan pas na 5 uur! :/ Ik word om half 2 geholpen.
In eerste instantie zei hij dat hij nog hij iets wilde toevoegen aan de ab keur voor tegen de zwellling.

1.5 maand geleden heb ik dezelfde keur gehad. Heeft het nu wel zin om deze ab keur en andere ab te nemen tegen de zwelling. Moet niet zo snel mogelijk de tijdelijke vulling eruit of zelfs meteen een WBK toegepast worden? Ik bedoel kan de onsteking afnemen dmv AB terwijl er aan de oorzaak van de onsteking niks gedaan wordt? Nog andere tips mss?

groeten dre :)
mecánico para …

Als de kies open is gebleven na de eerste keer open maken.........dan heeft unu een serieus probleem. Degene die een wortelkanaal openlaat heeft toch op zijn minst gezegd dat er op korte termijn wat moet gebeuren?

Nu is het zo dat de de originele ontsteking misschien zijn beloop heeft gehad en door het openen even afgezwakt is. De nieuw ontstane zwelling is waarschijnlijk ontstaan door inbijten van eten en mondbacterien. Ga er maar aanstaan, die krijg je niet 1,2,3 rustig. Daar is goed schoonmaken, en mogelijk met veel handen en voeten schoonhouden voor nodig. De AB kuur heeft dan ook een andere populatie van baterien te verslaan.

Overigens, als je bij je eigen tandarts om 5 uur en bij een ander om half twee terecht kan, is dat dan een reden om over te stappen?

Woont u in Belgie?? (niet om te sneren laat dat duidelijk zijn, maar daar wordt sneller gewisseld).
ma, 01/15/2007 - 09:49 Permalink
dedre

Ik vind ook dat ik veel te lang moest wachten op de WKB, ben ook van plan naar een snellere te gaan.
Deze andere tandarts zei zelf ook dat hij WKB procedure nooit zal uitstellen en meteen na verwijdering van de zenuw zal toepassen. Ik hen ook het idee dat het hier om een andere bacteriele infectie gaat, want de afname is nog steeds niet begonnen. Ben nu bijna 24 uur bezig aan keur.

Schoon laten maken is dus de enige optie. Bedankt voor het antwoord.
ma, 01/15/2007 - 12:52 Permalink
dedre

Heb sterkere AB gekregen + pjinstillers die ook onstekingremmend werken en de zwelling tegen gaan.

Moet nu dus wachten tot de onsteking minder is voordat ik de WBK kan laten doen.
ma, 01/15/2007 - 14:28 Permalink