Onstoken bij verstandskies met zeer pijnlijke bult

Author:
LaLianne
Posted:
ma, 12/03/2012 - 14:06
Hallo ik had een vraagje,

Ik heb nu sinds een aantal weken last bij de plek waar mijn verstandskies door zou moeten komen. Nu is er naast die plek een bult ontstaan, die steeds groter werd. De plek bij mijn verstandskies doet veel minder pijn dan de bult er half naast/ half aan vast. Ik heb contact gehad met de weekendtandarts en die zei dat het waarschijnlijk om een tandvleesontsteking ging (telefonisch) en dat ik moest spoelen met waterstofperoxide. Dit doe ik nu al braaf 4 dagen lang maar het lijkt niet beter te worden. Ik spoel, zoals voorgeschreven, 4 à 5 keer per dag en poets dus ook mijn tanden elke keer voordat ik spoel.
Wat kan die bult betekenen? Daar maak ik mij het meeste zorgen om. Eten gaan moeilijk omdat de bult dat tussen mijn tanden gaat zitten, mijn wangen opblazen gaat niet en mijn mond ver open doen gaat ook niet.

Nu heb ik sinds vandaag gemerkt dat er een zwelling zat bij mijn voortanden. Tussen mijn bovenste voortand en mijn snijtand. Het is dik en opgezwollen zowel aan de voor- als aan de achterkant.


Iemand enig idee wat dit allemaal kan betekenen?


Alvast bedankt!!