Nog steeds pijn aan de amandelen na het trekken verstandskie

Author:
martienjumper
Posted:
di, 03/11/2008 - 12:01
Ik heb twee jaar rondgelopen met een dikke keel opgezette klieren en amandelen. Doordat mij alleen verteld werd dat ik een virusje onder de leden had, dit keer op keer. Nu heb ik dit bij mijn tandarts neergelegd en die heeft foto's van mijn gebit gemaakt en daarop konden we goed zien dat er twee fikse ontstekingen onder mijn verstandskiezen zaten. Er kwam op die tijd ook al de hele tijd prut uit me amandelen. Deze bolletjes konden er wel uitgedrukt worden. Ik heb mij laten vertellen dat deze worden aangemaakt door de amandelen.

Nu heb ik mijn eerste verstandskies op 5 februari laten verwijderen en de andere op 28 februari. De eerste operatie duurde ander half uur omdat deze flink verscholen zat in mijn kaak. En de andere duurde maar 10 minuutjes ging gelukkig wat vlotter.

Nu is het probleem dat het volgens mij allemaal goed heelt alleen mijn amandelen blijven opgezwollen en op het verloop van het gehemelte naar het begin van de amandelen zitten een soort met vlekken, bultjes. Ben nu echt beetje ten einde raad omdat ik gedacht had, als de verstandskies eruit is gaat dit ook vanzelf over. Ik kan hierdoor ook niet spreken zonder pijn in mijn keel, en op het einde van de dag voelt mijn keel helemaal kapot aan.

Ik hoop dat er iemand een oplossing heeft voor dit probleem zodat ik hier vanaf kom.

ALvast bedankt allemaal!