Na kiezen trekken rare plek bij tandvlees.

Author:
IanBastein
Posted:
za, 08/24/2013 - 15:01
Goedenmiddag. Vorige week donderdag heb ik 4 verstandskiezen en 2 kleine kiezen (bovenin) laten trekken/snijden bij de kaakchirurg onder algehele narcose. Nu ruim een week verder gebruik ik geen pijnstillers meer, ook lijkt het erop dat ik geen ontstekingen heb gehad. Alleen nu is er bij de kleine kies die getrokken aan de rechterkant een rare korst op mijn tandvlees te zien, zie afbeelding:

http://i251.photobucket.com/albums/gg290/ianbastein/Picture3.jpg

Excuses voor de onscherpe afbeelding, scherper kon ik het niet krijgen.
Als je naar deze afbeelding kijkt lijkt het misschien iets onduidelijk. maar het lijkt alsof mijn tandvlees door midden is gegaan. ik vroeg mij af of dit onschadelijk is en gewoon weer aan elkaar vast gaat groeien. ook vroeg ik mij af hoe lang het duurt voordat het vast groeit als het uberhaupt vast groeit. Ook wil ik vanaf volgende week verder met de beugel om mijn voorste tanden naar achteren te krijgen, en aangezien het lijkt alsof mijn tandvlees door midden denk ik dat als de tand ervoor naar achteren op die plek komt dat er dan geen tandvlees zal zijn en die tand er dus uit zal vallen.

Ik hoop graag dat iemand op dit forum mij kan helpen met deze vragen. aangezien ik de gezondheid van mijn mond redelijk belangrijk vind en graag geruststelling wil krijgen over deze voorkoming.

Met vriendelijke groet,
Ian Bastein.
IanBastein

Hallo, Net heb ik brood met korst gegeten, ongeveer 5-10 minuten later een lichte aanraking met mijn vinger en het is gaan bloeden. if spoelde het heel eventjes met wat water en na ong 15-20 seconden is het bloeden weer gestopt. (het is niet dat het erg bloedde ofzo, meestal wat je ziet als je een klein wondje in je tandvlees maakt als je met je tandenborstel of een naaldje er per ongelijk in je tandvlees gaat ofzo.

in eerste instantie vind ik het raar dat het is gaan bloeden nu ik ruim 10 dagen verder ben en het gat aan de andere kant al bijna genezen blijkt te zijn. ik zie nog wel wat bloed zitten wat nu een beetje aan het stollen is. het doet verder geen pijn maar de reden van het bloeden zou niet moeten kunnen, vooral omdat ik voorzichtig at. en er is niks aan de hand met de wonden van mijn verstandskiezen.
ma, 08/26/2013 - 20:00 Permalink