na een half jaar nog last

Author:
TessaK
Posted:
wo, 08/27/2008 - 09:20
Een hele tijd geleden vroeg ik mn tandarts, het voelt niet goed bij die kroon, maar die zei dat dat niet kon....zenuw was dood en ik kon niets meer voelen! De pijn bleef en werd erger...mn tandvlees werd dikker en roder.
Op 14 maart weer naar tandarts geweest met hetzelfde verhaal en die schrok toch wel een beetje na het zien van de foto die hij ervan had gemaakt. Meteen diezelfde dag nog naar de kaakchirurg geweest. Had een fixe kaakonsteking. Ze hebben boven mn achterste kies met bruut geweld getrokken. 2 weken later moest ik weer komen en werd er kaakbot verwijderd boven die kroon om het onstoken gedeelte te verwijderen.
Dit laatste is helemaal genezen, maar die plek waar ze die kies hebben getrokken is nu nog steeds helemaal rood en hobbelig. Krijg er telkens blaren op. Is aan de binnenkant van mijn gehemelte, dus telkens met eten/praten ga ik er met de tong langs en dat is en word steeds gevoeliger aan het einde van de dag. Mn oor doet zeer en krijg vaker last van hoofdpijn aan die kant. Pijnstillers worden een gewoonte en dat wil ik absoluut niet. Ik ben nu als de doods voor de kaakchirurg, die heeft me behoorlijk pijn gedaan voordat de verdoving er in zat!! de ene zegt ik moet spoelen....de ander zegt het gaat langzaam maar wel over....en dan komt het.....weer terug naar de kaakchirurg.
1 ding weet ik zeker...dit is niet normaal

Wat is wijsheid.......