losse velletjes in mond.

Author:
IkkeLinnie
Posted:
wo, 07/25/2007 - 21:37
Hier even een vraagje voor mijn vriend.
Mijn vriend heeft sinds ong een week allemaal velletjes in zn mond, aan de binnenkant van zn wangen en ook aan de binnenkant van zn lip bij de ondertanden. Eerst dacht hij, dat het gewoon aan het vervellen was ofzo, maar duurt nu al een week. Iemand enig idee wat het kan zijn?? Hij vind het heel irritant/vies. Verder heeft hij geen problemen met tanden, tenminste hij is 6 juli sinds ong 3 jaar bij tandarts geweest (durfde niet), geen gaatjes, wel ontstoken tandvlees zei de tandarts. Groetjes Linnie.
hermina

Hoi Linnie,

Spoelt je vriend ergens mee, omdat hij ontstoken tandvlees heeft? Dan zou het daar misschien iets mee te maken kunnen hebben, er zijn middelen die soms verhoogde afschilfering/desquamatie van het slijmvlies geven. Maar tis maar een idee.

Goetjes, Hermina.
wo, 07/25/2007 - 22:24 Permalink
IkkeLinnie

neej, hij spoelt nergens mee. wel is ie begonnen met stokeren en flossen. verder nix veranderd. Ook geen andere tandpasta ofzo, gewoon degene die we altijd hebben. Groetjes.

FF een update!! Di 31 Juli.
De velletjes worden al een stuk minder, dus weet niet wat het geweest is en waar het van kwam, maar het lijkt nu weg te gaan.
wo, 07/25/2007 - 22:30 Permalink