Iets op mijn tandvlees

Author:
Ffeenvraag
Posted:
wo, 09/26/2012 - 11:17
Hey ik heb voor de tweede keer iets op mijn tandvlees een soort bult ofzo, en mn tandvlees op da bult voelt erg zacht vorig x toen ik dit kreeg werd mn wang helemaal dik, nu is dit minder dik kan iemand me vertellen wat dit is?
vV

" Nog steeds op antwoord aan het wachten ... "

en doe even normaal, tussen vraag en deze reactie die je zelf geeft zit nog geen anderhalf uur op een tijdstip dat de meeste mensen druk aan het werk zijn.. wat denk je, gratis snelle helpdesk, klaar terwijl u wacht?
wo, 09/26/2012 - 12:42 Permalink
vV

toch is die de enige die daar wat aan kan doen. verder kan ik er niets mee vanachter de pc, grote kans dat omdat er vorige keer niets gedaan is en de ontsteking nu chronisch is het nog veel erger gaat worden en/of langer gaat duren. daarnaast is dit soort ontstekingen ook ongezond voor de rest van het lichaam. er zijn legio angsttandartsen , en anders eerst eens langs een psycholoog, om te helpen d edrempel te verlagen. maar iets moet gedaan owrden, gaan zitten wachten tot het weggaat gaat het dit keer niet worden. en ook al gaat het weg, komt het weer terug.
tsjonge jonge moet nie gekker worden
ga nu niet doen alsof ik niet normaal doe...
wo, 09/26/2012 - 13:01 Permalink
Ffeenvraag

ja jonge ik ben al sinds me 8e nie gegaan naar de tandarts ben nu 16 ga echt nie meer ;x en ik vond het dit x juist minder erg.. want het is minder dik ( word wel met de minuut dikker -.-'' ) en het doet helemaal geen pijn -.-
wo, 09/26/2012 - 13:03 Permalink
vV

Wa doet de tandarts dan precies als ik na em toe ga


onderzoeken wat er aan de hand is, foto`s maken, bespreken wat de bevindingen zijn, en wat er aan mogelijkheden tot behandeling is (als er meerdere opties zijn, zeer waarschijnlijk maar 2: wortelkanaalbehandeling of trekken).
(gezien je leeftijd heeft wortelkanaalbehandeling, welke in dit geval zeer waarschijnlijk gewoon geheel pijnloos is de voorkeur). dit alles zeer waarschijnlijk na eerst al je gegevens gecontroleerd te hebben.
do, 09/27/2012 - 12:58 Permalink