Herpes of aften??

Author:
hans1984
Posted:
zo, 09/09/2007 - 14:04
Vorige week heb ik gezoend met een meisje. Na drie dagen kreeg ik naar mijn idee aften in op mijn wang (zon 3), tevens een dag later een op mijn tong (eentje die bijna 1 cm was aan de zijkant van mijn tong). Ze lijken mijn sterk op aften. Doordat ik die dagen daarna ook weinig heb geslapen, kreeg ik na twee dagen ook nog een gevoel van malaise. De meeste aften zijn nu weg, ik heb er nog een op mijn wang zitten. En die op mijn tong is voor oog weg, je ziet alleen nog dat waar de aft zat de tong wat roder is. Het enige wat ik nog heb is een wat zere keel en een gevoel van malaise. Echter vraag ik me nu af is dit een ongelukkige samenloop van omstandigheden of is het wellicht herpes. Aan de vrouw waar ik mee heb gezoend, kon ik geen koortslip ontdekken.

Gr,
Hans
Lieneke

Waarschijnlijk herpes als je koorts hebt. Een virus wat je altijd bij je draagt als je het eenmaal hebt. Meestal zijn de klachten na 2wk weg. Niks om je erg ongerust over te maken. Heel veel mensen hebben het. Je moet alleen inderdaad uitkijken bij een koortslip. Dit kan voor hele kleine kinderen dodelijk zijn! Wees dan dus erg voorzichtig met het aanraken hiervan, was je handen altijd goed, en droog je handen het liefst aan een papieren doekje wat je meteen weg kan gooien.
zo, 09/09/2007 - 17:04 Permalink
hans1984

Bedankt voor uw antwoord. Ik heb net nogmaals gethermometerd maar kom op 37,4 uit. Dus ik heb geen koorts denk ik, en meestal heb ik dan ook wel een koortslip die uitblijft. Maar is het wel mogelijk dat pas na twee dagen dat er zweertjes zijn pas koorts optreedt? In iedergeval alvast bedankt voor de moeite.

Hans
zo, 09/09/2007 - 20:38 Permalink
hello jozefien

Oooh, dus je hebt zelf weleens een koortslip, dan heb je het virus al bij je en heeft deze dame je er dus niet mee besmet. misschien even een extra shotje herpes :smt010 . heb je misschien gezoend met iemand met een beugel of tongpiercing, dat je misschien toch aften hebt gekregen? :smt006
zo, 09/09/2007 - 23:25 Permalink