flapoperatie

Author:
Aks
Posted:
ma, 10/11/2010 - 11:37
hallo,

ik heb hier al eerder wat geplaatst..
ik zit in de 5e maand van mijn heftige pijn. in juni heeft de tandarts tandvlees verwijderd bij mij, omdat hij vond dat ik een gummysmile had, helaas heb ik me over laten halen. kort erna 6 facings geplaatst terwijl ik er maar 2 nodig had. weer schuld van mezelf dat ik ermee akkoord ben gegaan.

tot de dag van vandaag alleen maar drama meegemaakt, slapeloze nachten en helse pijn. 5 maanden lang elke dag pijnstillers is niet leuk meer, allerlei soorten onstekingsremmende middelen gehad.

24 september ben ik geopereerd door de paradontoloog, biological width. flapoperatie, omdat hij geconstateerd had dat mijn facings tegen mijn bot aangedrukt was. er moet een minimale afstand zijn. olee, ik was blij dat de oorzaak gevonden was want ik kan echt niet meer leven met deze helse pijn..

echter tot de dag van vandaag, nog steeds superrood tandvlees boven mijn 6 tanden, helaas is mijn tandvlees teruggetrokken door die operatie, dus nog meeeer dan al was gedaan door de tandarts!!
echt waar, dit is het ergste wat mij is overkomen in mijn leven..ik voel me verminkt, wordt lichtelijk depressief hierdoor en mijn zin en lust hebben in dingen is zwaar afgenomen.

ik zit in de ziektewet omdat mijn hele hoofd pijn doet. morgen weer naar paradontoloog om een goed gesprek te hebben, want alles bij elkaar heeft niets geholpen. het resultaat is waardeloos en ik voel me zo down..

echt zo down, niks is leuk meer om te doen, elke dag is hel omdat ik opsta met pijn, en naar bed ga met pijn..elke dag weer.
als ik zo terugdenk kan ik kwaad woest boos en verdrietig worden. natuurlijk heeft de tandarts beste bedoelingen gehad, maar het is welliswaar een hel geworden.

waarom heb ik dit ooit laten doen. ik wou gewoon 2 nieuwe voortanden (facings, ivm een dooie tand)
en kijk wat hier van gekomen is...

die flapoperatie was een hel, drama en veel gejank in de week erna..
en nu nog zo een pijn!

ik heb een harde les geleerd, nooit maar dan ook NOOIT meer zomaar overlaten halen door een ondeskundig iemand, tandarts bij deze!!!